Mi ennek a stílusnak a neve? Mutatnál erről képeket (nem sztárokról! )?
A nem sztárokrólt úgy érztem, hogy például facebook-ról, vagy valami hasonló helyről. :D
Bár én már ennyi idős elmúltam, de igazából nem látszik rajtam, úgyhogy inkább a 15-18 éves fiúdivat érdekelne. :D
1. farmer: [link]
2. farmer: [link]
3. farmer (ilyen képet nem találtam, úgyhogy leírom), nem hagyományos szabású, két oldalt van a varrása, és a comb részénél is van varrása, alapjában véve ugyanolyan széles az egész szára, picit az alja szűkebb. Hasonló mint ez ( [link] ) csak a varrása kicsit extrémebb. :D
óra: [link]
kardigán például itt a 2. kép :D [link]
napszemüveg ilyesmi, csak természetesen feketében: [link]
cipő ilyesmi, ennek nem tudom a pontos megnevezését :D [link]
rövid, tépettes, fölfelé vasalt haj :D
Tudnátok mutatni olyan valakit, aki hasonlóképpen öltözik? Kioktatást ha lehet, akkor nem kérek! :D esetleg ha ennek az öltözködési formának van neve, azt szívesen várom! :D
Kedves 1. válaszoló, köszi szépen! :D A link sajna nem működik, vagy lehet, hogy én vagyok béna... :/
Kedves 2. válaszoló, azért nem mindenki így néz ki, már meg ne haragudj... :D Mivel nekem is csak van 1-2 ilyen ruhám, de ezen kívül ugyanúgy van visszafogottabb, más stílusú ruháim is és hordom ugyanúgy őket is... :D
Eléggé tömegcucc de amúgy ezt is egyedivé lehet tenni. A farmerok közül az első 2 tetszik, az óra egyáltalán nem mert nekem is van ilyenem de én nem ajánlanám, a szemüveg sem a legjobb szerintem, a kardigánok tetszenek, és a cipő is jó + szerintem az a cipő is jó lenne csak más színben ami a 2. farmeros képen van. A haj pedig tökéletes :) Stílusba viszont nem tudnám besorolni.
lookbook-on tényleg találsz jókat, más tippem nincs ami igazából divattal foglalkozó oldal lenne de nézelődhetsz nagy fényképmegosztós oldalakon is.
egy lookbook-ról:
kedvenc fényképes oldalam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!