Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így ribis ez az összeállítás?

Ez így ribis ez az összeállítás?

Figyelt kérdés
kicsit kivágott felső + miniszoknya(eléggé rövid de nincs kint belőle a fenekem) + magassarkú (nem tű sarokkal inkább olyan vastagabb) Átlag alkatú vagyok
2014. ápr. 23. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
A kivagott felsoket hanyagoljuk,mert fiuknal is itt olvastam,hogy a v nyaku kivagott polo elegge langyis,tehat vigyazz vele...
2014. ápr. 24. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:

1-4-11: totál idióták vagytok.

Minden miniszoknya ribis? Te idióta vagy!

Miniszoknya lapos talpűval, mert csak 1 dolgot emelünk ki. Miért, a magassarkú mit emel ki? A hajadat?

Ezek szerint ha jó a lábam, és miniszoknyát veszek, a szememet sem festhetem ki, hiába szép? Mert akkor már 2 dolog hangsúlyos?

A v kivágásos dolgot meg nem értem. Langyi vagyok, ha v kivágású felsőt veszek fel? Ekkora baromságot. Te beteg vagy ember!

Kedves kérdező: ez a kérdés koncentráltan összegyűjtötte az idiótákat. Ne törőd velük, amit leírtál az csinos és nőies, és bárcsak minél több csaj öltözne így. Az irigy, primitív, trampli háziasszonyok hülyeségével meg ne foglalkozz.

2014. ápr. 26. 10:35
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, ment a zöld kéz
2014. ápr. 26. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Már nem azért kedves kérdező, de ha csak a pozitív kritika érdekel akkor minek kérdezed meg az ilyeneket???
2014. máj. 11. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!