Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így ribis ez az összeállítás?

Ez így ribis ez az összeállítás?

Figyelt kérdés
kicsit kivágott felső + miniszoknya(eléggé rövid de nincs kint belőle a fenekem) + magassarkú (nem tű sarokkal inkább olyan vastagabb) Átlag alkatú vagyok
2014. ápr. 23. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
A miniszoknya önmagában ribis, igen.
2014. ápr. 23. 20:47
 2/14 A kérdező kommentje:
és ha egy zárt felsővel vagy pólóval veszem fel?
2014. ápr. 23. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem az, ha tudod viselni.
2014. ápr. 23. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Értsd meg, hogy a mini az mindenhogyan ribis mert magamutogató. Persze az relatív, hogy kinek mi a mini, de én combközépnél feljebb érőt nem veszek fel, pedig jó lábaim vannak, úgyhogy megtehetném.
2014. ápr. 23. 21:03
 5/14 A kérdező kommentje:
de ki mondta hogy én a nagyon mini "öv szoknyáról" beszélek? én is a combközépig érő miniszoknyáról beszéltem.
2014. ápr. 23. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Látni kéne, mert lehet ribis és lehet elfogadható is, pl mennyire szűk a felső, meg milyen pontosan a cipő. Az se mindegy milyen harisnyával, mert ha teljesen átlátszatlan, akkor az rögtön visszavesz a ribifaktorból. Milyenek a kiegészítők, Te milyen vagy (sok smink, póthaj, feltöltött száj, szolibarna bőr vagy minimál smink, természetes frizura), milyen a kisugárzásod.
2014. ápr. 23. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél be képet fej nélkül is akár és megmondjuk milyen. Így nehéz...

Én gyakran hordok nagyon miniszoknyát is, mégsem vagyok ribis mert tök más a stílusom mint a ribis csajoknak.

2014. ápr. 23. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az az alapszabály, hogy vagy a cicidet hangsúlyozod egy kivágott felsővel, vagy a lábadat egy rövidebb/kivágott/áttetsző szoknyával. Mindkettő együtt az már "ribis".
2014. ápr. 23. 23:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül tényleg nehéz megmondani. Az meg egy hülyeség, hogy minden mini ribis. Én is gyakran hordok minit, de sose mondta még rólam senki, hogy ribizlis lennék, mert amúgy tök távol áll a viselkedésemtől meg az egész stílusomtól..van, aki meg egy farmerban is az..szóval ez sokmindentől függ.
2014. ápr. 24. 12:12
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
Miniszoknyához jobb a lapostalpú cipő és a nem kivágott felső. Alapszabály: egyszerre csak 1 dolgot szabad kihangsúlyozni.
2014. ápr. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!