Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek kislanyos, aranyos?

Hogyan legyek kislanyos, aranyos?

Figyelt kérdés
A belsom meg van hozza szerintem. De kulsoleg nagyon laza vagyok eskicsit fiusabb. Es szeretnek kulsoleg is igy kinezni, smink, haj, ruha minden johet.. Nagyon sokat segitenetek, nagyon megakarok valtozni. Elore is koszonom szepen:) <3

2014. ápr. 21. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
A japánok ilyenek, esetleg keress rá. Persze nem a gyarukra vagy kikre gondolok, hanem a "kawaii" emberkékre. :D (a szó cukit jelent) Szerintem eBay-en is nézelődhetsz. :)
2014. ápr. 23. 20:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Kosziii:)
2014. ápr. 24. 07:10
 13/15 Kusztván Zsófi válasza:
szoknya(nem mini,feszülös!!),kicsit lányosabb piros,rózsaszín,lila póló,két lófarok,konty,göndör fürtök,és kiengedett haj smink semmi nagy dolog egy kis szájfény és szempillaspirál
2014. máj. 5. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
vegyel peldat selena gomezrol ;) o noies es "kislanyos,aranyos" is egyben. szep a sminkje,jo az oltozkodese,szep a frizuraja,.. :)
2014. máj. 6. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Kislányos aranyos arcodnak akkor legyenek nagy szemeid,formás ajkaid,orr mindegy csak ne legyen puklik oldal nézetből,legyen szép tiszta arcböród,hosszu dus pillák,egybe ruhák,rozsaszin ruhák,kis smink,magasarku,csináltass körmöt viselkedj ártatlanul.
2020. jún. 15. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!