Hogyan legyek kislanyos, aranyos?
A korod es a nemed fontos lenne
amugy sminkbol valami egyszeru(szempillaspiral,max egy pici szajfeny)
a hajad legyen hosszu ,hord hajfankkal keszitett kontyban es kiengedve
a ruhadba belecsempezhetsz laza szoknyakat:)(nem feszulosek!)
es vigyazz,nehogy r*bancos legyen az osszhatas!
A konttyal nem értek egyet...szerintem inkább fonatok és göndör fürtök illenének az ilyenhez...barackos szájfény, enyhe arcpír, szempilla spirál, csillogó natúr szemsmink...
És képzeld én metálos-punk vagyok hétköznapokon, és a bálba "nővé" változok - és általában legothoznak-.-...A nőiesség belülről fakad, ahogy a kislányosság is, ha nem ilyen a belsőd, hiába erőlteted a külsőt is...Én is hiába öltözök fodros csodákba bálban pl (néha járunk a családdal) szinte sugárzik belőlem a szabadságvágy és a kötöttségek megvetése...érezni a kisugárzásomon, hogy az a helyzet nem mindennapos nálam, pedig tényleg igyekszem jó pofát vágni hozzá, és általában abban a pár órában jól is érzem magam, de úgy fogom fel, mint egy szerepet, amit magamra vállalok, pár óráig, és utána visszatérhetek a VALÓDI énemhez...
A stílust ne keverd össze a szerepeddel soha...:)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!