Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Operett színházban fogunk...

Operett színházban fogunk menni szilveszterkor. Szerinted miben kell menni? Elég csinosan lenni vagy báliruha kell?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem báli ruhába. Elég elegáns hely, oda az illik.
2009. dec. 21. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
nem kell báliruha, fiataloktól főleg nem elvárt. nekem pl nincs is, mégis voltam már az operettben. legyél csinos, ünnepien öltözött, de nem kell ezért báliruhát venni, hidd el. ilyen helyen az a fontos, hogy lássák, szépen felöltöztél és nem farmerben estél be. de hogy azontúl mi van rajtad nem számít.
2009. dec. 21. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát.. ha báli ruhába mész, sokkal inkább fognak kinézni, mintha pl farmerban mennél.

Csak öltözz ki csinosan, de mégis valami alkalmi ruhát keress. Annyi lehetőség van.

Én 2 hete is voltam, fekete ünneplőnadrág (de répa), egy kicsit fűző hatású de szolidabb fehér felső, szőrmekabát, csizma. És mégis túlöltözöttnek éreztem magam a többséghez képest (:

2009. dec. 22. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:

de itt azért szilveszterről van ám szó...Én tavaly egy rövidke koktélruhában voltam szintén az operettben...és hát jobban éreztem magam mint aki csak ünneplőben esik be mint a fiatalok legtöbbje.Az operett az operett ami megköveteli az elegáns ruhát.NA persze nem kell mindjárt egy Náray Darabban befeszíteni:)

21L

2009. dec. 26. 00:47
 5/7 anonim válasza:

Én személy szerint, kiakadok ha valaki ha nem is operába, de színházba, mondjuk egy egyszerű darabra farmerban érkezik. Operában a farmer meg végképp.

Én mindig is így voltam ezzel, hogy ha ilyenkor (amikor ilyen helyre megyek) élhetem ki magam. Persze bizonyos határokkal. Biztosan báli ruhát vennék fel, és ezt nem egy idősebb hölgy, vagy férfi mondja, hanem egy veled egyidős lány. :)

Mellesleg nem tudom, 15 évesen operettbe vágysz? Ritka az ilyen.

2009. dec. 27. 08:30
 6/7 anonim válasza:
Felesleges a báli ruha.Én is nemegyszer voltam már az Operettbe,elég ha csak kiöltözöl csinosan...
2009. dec. 27. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha felveszel egy fekete szoknyát, egy csinos pl bordó inggel. Szép fekete kiegészítőkkel, nem lesz baj, az mindenhol elegáns.

2009. dec. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!