Miben menjek színházban?
Holnap után (csütörtökön) megyek a barátommal színházban.
Nem nagy színház. A békéscsabai Jókai színházba megyünk a Monte Cristó grófja című előadásra.
Miben menjek?
(egy fekete farmerom van, szóval ha az jó akkor örülök, mert pénzem nincs venni másikat) De inkább milyen felsőt ajánlanátok?
én legutoljára mikor színházba voltam,akkor egy fekete garbó volt rajtam egy szép nyaklánccal és egy szürke naci :)
szóval sztem a fekete farmer,ha nem látszik,h farmer és egy elegáns felső,vmi jó cipő (nem sportcipő) sztem teljesen megfelel :)
szép blúzt, elegáns pulóver
farmer helyet jobb lenne szoknya
én még csak egyszer voltam eddig de mindenki ki volt rittyentve, farmer még a férfiakon sem volt
Van egy nagyon szép, lapos talpú fekete csizmám. Az is jó, nem?
Nagyon fázós a lábam.. Más cipőben már le is fagynék.
Teljes korrekt a csizma. A farmer is jó, ha nem ordít róla kilométerekről, hogy farmer.
Én egy csinos blúzt vennék egy egy elegánsabb pulcsit feldobva vmi jó kis ékszerrel (fülbevaló, bross, nyaklánc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!