Énekes-színésznő szeretnék leni (nem színházban hanem tv-ben pl. mint Miley Cyrus[tudom, olyan nem leszek mert magyar vagyok ez meg az stb blabla. ], vagy Selena Gomez stb. ) Makón lakok. Hova menjek tovább tanulni lécci? Egy 7. -es lány
menj zeneiskolába.
közben meg kezdjél el énekelni egy amatőr együttesben, pl. föl lehet lépni művelődési házban, vendéglátóhelyeken.
ha jól megy ez éneklés, fel fognak figyelni rád.
Nézd, Magyarországon,ezzel a büdös életben semmire sem mész.....és 7.-es vagy ez még annyit változhat....
Nézd a magyar énekesnőket Pl...Zséda...Ő jól énekel,tehetséges de minek köszönheti hogy idáig is eljutott a Pénznek...lássuk be....Pénz nélkül..nem megyünk semmire ebben a szakmában..ez ne vegye el a kedved persze!:) Soha ne akarj olyan lenni mint más..
Milye vagy Selena..Ők gyerek koruk óta..csinálják ezt...
És nekik a szüleik...is elég befolyásosak..szval ennek köszönhetik...:] figyelj én 13 évesen szinésznő akartam lenni,most 24 éves vagyok és Jogász....szval..sztem ezt inkább válaszd hobbinak....
Höhö álmodik a nyomor :D
12 évesen nekem is voltak terveim, de előbb-utóbb úgyis valami hasznosat kell csinálnod, ha meg akarsz élni belőle. :P
Amúgy én rühellem a csajt, tipikus médiaqrva...
Hello!
Ez pont rám is vonatkozik :)
Én is 7-es vagyok,szeretnék a tv-ben szerepelni énekes-színésznőként.
De magyarországon valahogy nehéz lenne világhírűnek lenni.Bár ha annyira tehetséges vagy,lehet hogy kirobbansz majd a többi országba is :))
Vagy költözz ki pár évre amerikába és ott dolgozz.pl. bébiszitterként.
És ha ott leszel híres,akkor máris megvan az a bizonyos világhírűség :))
Szóval szerintem halgass az álmaidra :)
És ne hagyd hogy bárki lerombolja őket.
Az előttem szólók se .
Minden lehetséges.
A kérdésedre visszatérve esetleg megasztárba menj el,meg ha beírod google-ba,hogy filmszerep meghallgatás vagy valami hasonló,sok dolog fog ott kijönni .
De rakhatsz fel videókat is a ntre,és majd csak valaki észreveszi,hogy milyen tehetség vagy,és hidd el,fel fognak karolni téged valami stúdióból.
pl. a playboy villa lányaiban (egy valóságsorozat a playboy villából.kendra.Brigitte.Holly.és Hugh Hefner életéről) Holly a playmate felfedezett egy csajt a myspace-en,és azóta ő is playmate lett,és világhírű.És ha nem lett volna fent Myspace-en,akkor ez most máshogy lenne.
Szóval minden lehetőséget ragadj meg,és ne törődj mások véleményeivel(kivéve,ha jókat mondanak).És el fogod érni amit akarsz :)
Bocsi,ez hosszúra sikeredett :DD
Hajrá csajok!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!