Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mehetek ma este abban a...

Mehetek ma este abban a felsőben bulizni, amiben szilveszterkor? Akkor szoknyával vettem fel, ma nadrággal venném.

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
miért ne mehetnél? nem értem ezt a kérdést. te minden egyes buliba veszel új felsőt? vagy mi.
2011. márc. 4. 16:07
 2/8 sz12 ***** válasza:
persze, hogy mehetsz:D
2011. márc. 4. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, csak sajnos nincs nagy választékom ruhák szerint, és csak ezeket tudom kombinálni, de mivel ugyanazzal a társasággal megyek, nem tudom mennyire lenne ciki :S
2011. márc. 4. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ez annyira ciki, már ne is haragudj, de én érzem magam kellemetlenül...:))

Miért ne mehetnél?Ha én minden egyes buliba mást vennék fel, amikor ugyanazzal a társasággal megyek, akkor egy 3 emeletes ház sem lenne elég a ruháimnak.:D

Vagy neked olyan barátaid vannak, akik egy ruhadarabot csak egyszer hordanak?

2011. márc. 4. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, de nekik jóval nagyobb a ruhatáruk bulizásra... mert gondolom te sem abban mész bulizni, amiben suliba/dolgozni. :) Én is felveszek egy valamit 2x,3x, X-szer, csak engem az ingatott meg, hogy szilveszter óta elmaradtak a bulik, ma megyünk, és hogy voltaképp utoljára is abban voltam. De köszönöm, akkor felmerem azt venni :)
2011. márc. 4. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, vannak hétvégi és hétközi felsőim, de hidd el, a barátaid nem azt fogják nézni, hogy "jujj a múltkor is ebben volt".

Vedd fel nyugodtan és jó bulizást.:))

2011. márc. 4. 16:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. márc. 4. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 bulizós felsőm van, és minden héten eljárok. Na most képzeld el..:)
2011. márc. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!