Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha szilveszterkor egy...

Gáz ha szilveszterkor egy hosszú cicagatyában leszek egy felsővel?

Figyelt kérdés
nem olyan vékony a gatya de azért láccik rajta h csak egy cicagatya és elég vékony...
2010. dec. 31. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Igen.
2010. dec. 31. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ezzel a szereléssel teljesen bele fogsz olvadni a tömegbe. ^^
2010. dec. 31. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Max akkor nem ha nem akarsz utcabálozni mert már kib@szott hideg van:S:S
2010. dec. 31. 15:50
 4/7 Doddie ***** válasza:
Szerintem tök rosszul fogalmaztad meg a kérdésed... Miért lenne gáz? A gáz szót nem arra szokták ha valami hülyén, furán, vagy nem illik valaamihez?? Mert itt aztirtad le hogy az a baj hogy vékony...A vékonyság nagyon illik mondhatom ezekhez:fura?-vékony hülyén?-vékony. illik ehhez?-nem, vékony... Na amúgymeg a KÉRDÉSRE válszolva, nem, túl vékony...
2010. dec. 31. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

én is így leszek:)

sztm jó össze ál..

2010. dec. 31. 15:56
 6/7 anonim válasza:
Fiú vagyok, így egyértelmű a válaszom. Ha te leszel a legszebb csaj a buliban, tök mindegy mit veszel fel. A fiúk úgyis csak ezt nézik. Na jó, ha van egy ki plusz, az nem rossz. Ha jól kombinálod a cicanadrágot, és a pulcsi is elsőosztályú, a nadrághoz passzoló darab, jó a frizurád és a cipőd is, akkor miért ne.
2011. jan. 2. 14:12
 7/7 anonim válasza:
Bocs, ezt inkább a jövő szilveszterre írtam :-))) (előző kommentelő)
2011. jan. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!