Nagyon ciki egy magas lányon a magassarkú?
Figyelt kérdés
177 cm vagyok és 16 éves.(de többnek nézek ki)Imádom a magassarkúkat,van egy 7 centis cipőm,amit elég gyakran felhúzok hétköznapokon is.De leginkább azok a cipők tetszenek,amik olyan 10-13 centisek.Szerintetek nagyon gáz,ha egy ilyet felhúzok?2014. ápr. 12. 22:56
1/7 anonim válasza:
Nekem nem de ízlések és pofonok. Valaki kiröhögne.
2/7 anonim válasza:
Nem ciki, ha tudsz benne járni. Bár lehet, hogy néhány fiúnak nem tetszene, de attól még nyugodtan viselheted.
3/7 anonim válasza:
Én csak nem érteném. Ha nagyon magas valaki akkor az olyan fura hogy még magassarkú is van rakta. Olyan óriási lenne benne.. de ha te nagyon szereted akkor oké.
4/7 anonim válasza:
Neked kell hogy tetsszen, nem másoknak.
Én bevallom nem tartom szépnek mikor egy lány 180+ cm magassarkúban. De alapból a 5+ cm magassarkút is nevetségesnek tartom egy tinilányon. Az ilyesmi nőknek való, egy tini pedig még nem nő, csak kislány.
6/7 anonim válasza:
174 cm vagyok és még a nyáron felavattam a nővérem 8 centis cipőjét egy bevásárlóközpontban. Nem kell mondanom, mindenki megnézett, mivel magasabb voltam náluk, de valamilyen szinten mulatságos volt.
7/7 anonim válasza:
Szerintem gáz.
Így hogy még többnek is nézel ki, egy 13 centis cipővel olyan lennél, mint egy 20 éves kiélt Qrv@. Közben meg betipegsz a gimibe. pff
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!