Fiuk! Szerintetek jol áll egy magas lányon a magassarku?
172cm vagyok és nekem anya mondja mindig hogy magas lány ne vegyen fel magassarkut.. abban igaza van hogy nem akarok a fiuk fölé magasodni az utcán.. amugy átlagos alkatu vagyok.
köszi a válaszokat:))
174 cm vagyok igaz lány de válaszolok, remélem nembaj.
Simán felveszek magassarkút, ide-oda, persze nem tűsarkút. Àltalában lapos talpút hordok, de mittudomén étterembe, színházba, esküvőre stb. simán elmegy:)
Engem kifejezetten irritál, mert k#rvás, legyen bármilyen is. Telitalpúval szintén így vagyok.
18/f
kérdező, mintha az én anyukám szájából hallanám ezt " magas lány ne vegyen fel magassarkut" :D
Én 183 vagyok ha jól emlékszem (nem nagyon szoktam magam méregetni) és néha én is fölveszek magassarkút ha valahová megyek (nem rég vettem életemben először olyat, ami tényleg magas, nemcsak egy pici sarka van)
A barátnőim mind azt mondták, hogy jól áll. Anyám meg a nővére kicsit furán nézett rám mikor meglátták a cipőt. De úgy vagyok vele, hogy ők teljesen más életfelfogással vannak mint én. Bátyám szerint is jól áll.
Én sem akarok a fiúk fölé magasodni, de azt vettem észre, hogy már a saját magasságommal ezt megtettem, szval :DD
Lehet rossz városba születtem, mert én még nem láttam sok magas pasit :/
A lényeg hogy te jól érezd magad benne, a többiek véleményét szard le, csak féltékenyek, mert szép magas vagy alapból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!