7cm magas telitalpú vs.3,5cm magas magassarkú?
Figyelt kérdés
A "drága" barátnőmmel sikerült összevesznem azon, hogy szerinte a 3,5 centiméteres sima sarkú cipőjében jobban fájna a lába, mint az én 7 centiméteres magas telitalpú cipellőmben.
Szerény véleményem szerint, a 3,5 centiméteres sarok egyáltalán nem fájdalmas, hiszen alacsony és tömzsi a sarka.
Nem látok logikát abban, hogy a 7 centiméter magas sarkakon miért nem fájna.
Sőt szerintem sokkal, de sokkal jobban fájna, magasabb sarkakon a lába, hiszen a másikba nem görbül annyira a lábfeje/talpa.
Mi a véleményed erről? Melyik gondolat a logikusabb?
2013. márc. 20. 21:34
1/2 anonim válasza:
Ez nem csak a sarok magasságától függ. Nekem van olyan 10 cm-es cipőm, ami sokkal kényelmesebb mint a 3 cm-es, egész nap elvagyok benne, mert jó minőségű, nem izzadok bele, rendesen tartja alábam stb stb. Szóval ez szerintem a cipő felépítésétől, minőságátől is függ.
2/2 anonim válasza:
Szerintem egyikbe se fájna..: D a 3,5 cm sarok semmi. A telitalpú meg nagyon kényelmes:D
De ha már választani kellene akkor 3,5cm magassarkú,az szinte olyan mint egy balerinacipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!