Lányok! Szerintetek hogy néz ki egy magas lányon a magassarkú?
Figyelt kérdés
175 vagyok és nem tudom fel húzhatom-e... Nem rendszeresen , hanem pl.egy osztálybulira . Csakhogy én vagyok a legmagassabb az osztályból , minden lánynál egy fejjel magasabb vagyok de ok ilyenkor mindig magassarkúban vannak...Felhúzzam én is ?#magassarkú #magasoknál
2013. nov. 17. 23:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem nyugottan. Èn is 175 cm vagyok. 23 éves koromig hordtam magassarkùt. Azóta elkènyelmesedtem. :) A másik ok pedig , h a kedvesem jóval alacsonnyabb mint én és elég viccesen mutatnànk ha még pluszba felcsapnàm a 15 cm tűsarkút :-) 25/N
2/6 anonim válasza:
190 centi vagyok, és minden gond nélkül fölveszem a magassarkút. Soha senki nem mondta, hogy gáz lenne, és én sem érzem annak.
3/6 anonim válasza:
Ha jól érzed magad benne, akkor miért ne? Én 178 cm vagyok, és csak azért nem hordok magassarkút, mert nem bírja a lábam. A 10cm-nél magasabbakban óriásnak érzem magam, amúgy is ügyetlen vagyok, de a magassarkú még rátesz egy lapáttal. DE ha neked kényelmes, és nem zavarja a mozgáskoordinációdat, akkor csak nyugodtan.
4/6 anonim válasza:
176cm vagyok. én kényelmetlenül, túl nagynak érzem magam magassarkúban, de más magas lányokat csinosnak látok benne :-)
5/6 anonim válasza:
Én még lapos talpú cipőben is úgy érzem magam, mint akinek túl hosszúak a végtagjai, és túl nagy a teste. Elég esetlenül tudok mozogni, a testtartásom pedig katasztrófa. Na az ilyenek ne vegyenek fel magassarkút, mert még esetlenebbnek néznek ki benne, de mindenki másnak oké.
6/6 A kérdező kommentje:
koszi :)
2013. nov. 19. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!