Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen cipőt hordtok ha...

Ti milyen cipőt hordtok ha esik az eső?

Figyelt kérdés
27 éves, fiatalosan öltözködő nő vagyok. Most egyre enyhébb az idő és egyszerűen nem tudom, mit vegyek fel, ha esik az eső. Ti mit hordtok? Vegyek valami sportcipőt? De milyet? Ha tudjátok linkelni, szuper lenne. Szemezek még Hunter gumicsizmákkal, de azok nemsokára elég melegek lesznek... :(
2014. ápr. 12. 19:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Én is játszadozom a gondolattal, hogy gumicsizmát vegyek, de ha nem akkor egy sportcipő lesz, mert a többi nem tetszik. Magassarkú cipőt nem nagyon hordok.
2014. ápr. 14. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Én esőben csakis sportcipőt vagy bakancsot hordok, mert a csizmáknak, bokacsizmáknak és a magassarkú cipőknek többnyire sima a talpa, ami meg tud tréfálni a nedves talajon, még ha nem is áznak be... Szóval figyelj oda, hogy barázdált talpú cipőt vegyél!
2014. ápr. 14. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!