Lányok! Ti milyen cipőt hordtok a legtöbbször?
Figyelt kérdés
Pl. én sokszor hordok magassarkút, de persze laposban is szoktam lenni. Viszont van egy olyan ismerősöm akit még sosem láttam laposban csak magassarkúban.2013. márc. 10. 20:49
2/18 anonim válasza:
Főleg laposat, ritkán ilyen 5-7 cm magasat, csak ha bulizni, vagy valami elegáns alkalomra megyek, akkor veszek fel 10 centiset vagy magasabbat.
3/18 anonim válasza:
én meg magassarkút, 7centiset.
4/18 anonim válasza:
Csak laposat. Tervezek hozzászokni a magassarkúhoz vettem is párat,de nem akaródzik a dolog.
20L
5/18 anonim válasza:
főleg magassarkút,de ha csak a környékre megyek pl kutya,bolt,stb. akkor laposat,vagy törpesarkút.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi várok még válaszokat. :)
2013. márc. 10. 21:14
7/18 anonim válasza:
Magassarkút (10-15 cm sarkút) hordok ha a párommal találkozok, ez heti 1-2 nap. Akkor is csak azért mert ő 30 cm-el magasabb nálam és engem ez nagyon zavar.
Amúgy utálom a magassarkút, kényelmetlen mindegyik, szóval máskor laposban vagyok.
8/18 anonim válasza:
Mivel gyalog járok melózni, ami 2x40 perc, ezért laposban, elég nehéz lenne magassarkúban ennyit tipegni.
Amúgy egy időben meg szinte miindig magasat hordtam, de akkorban nem jértam gyalog.
10/18 anonim válasza:
tornacsuka,utcai sportcipő vagy 6-7 centis telitalpú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!