Milyen cipőt hordtok ilyen időben? A balerina cipő+a körömcipő hideg, mert nyitottak, a bokacsizma még túl meleg. Linkelnétek képeket?
Én tegnap abban a szélben és 15 fokban iszonyatosan fáztam még a bokacsizmámban is, úgy, hogy nagyon vastag zokni volt rajtam... Igaz, tegnap sokat voltam kint, de ilyen időben már bokacsizmát húznak jópáran. Még hosszúszárú átmenetit is láttam, viszont balerinát is, amitől meg kirázott a hideg :))
Hát a kettő között marad a sportos cipő, magasszárú cipő, esetleg Oxford, ha stílusod, vagy a desert boot félék. Szóval van választék, lehet nőies darabokat is találni köztük.
Ilyesmi tiszám van, tiszta bőr, valamennyire vízálló is. Magas szárú zoknival farmerral nem fázik benne a lábam. Mivel kicsit vastagabb a talpa nem hűl át hamar, így akkor sem fázom benne, ha fél órát kell várnom a buszra. Hűvösebb időre bakancsot keresek, de még nem találtam az igényeimnek megfelelőt.
Előző vagyok, lemaradt a link :D
Ilyen időkben edzőcipőben járok, nincs másom erre az időjárásra. Van egy fehér bőr adidas és egy fekete bőr nike edzőm, imádom őket.
Ha van még nem bundás bokacsizmád, az is tökéletes megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!