Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti hogy kapcsoljátok...

Lányok! Ti hogy kapcsoljátok be a melltartótokat?

Figyelt kérdés
Mikor fel akarom venni a melltartóm (hátul kapcsolós) mindig bele kell 'bújnom' mert nem tudom bekapcsolni úgy hogy rajtam van, ti hogy tudjátok bekapcsolni magatoknak? (L)

2014. ápr. 5. 14:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
elől kapcsolom össze, aztán megfordítom és utána teszem fel a vállamra a pántokat!
2014. ápr. 5. 14:20
 2/13 A kérdező kommentje:

köszönöm, és bocis akkor rosszul fogalmaztam, úgy nem bírom bekapcsolni hogy hátrarakom a kezem és úgy. mert sose találok bele

tehát már rajtam van csak hátul kapcsolom össze

2014. ápr. 5. 14:23
 3/13 A kérdező kommentje:
mint mikor leveti vki, csak nem kikapcoslja hanem be
2014. ápr. 5. 14:23
 4/13 anonim válasza:
en is elol kapcsolom be,aztan megforditom es ugy felveszem a pantot!ilyen egyszeru)))
2014. ápr. 5. 14:25
 5/13 A kérdező kommentje:
de én azt szeeretném megtanulni hogy hogy kapcsoljam be hátul?? mert nemtudom
2014. ápr. 5. 14:27
 6/13 anonim válasza:
de minek hatul bekapcsolni amikor elol sokkal egyszerubb!ha hatul szeretned akkor tapogatozz...meg tapogatozz ))
2014. ápr. 5. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is elől kapcsolom be és megfordítod. Minek akarod hátul bekapcsolni, miért nem jó elől?:D
2014. ápr. 5. 14:42
 8/13 A kérdező kommentje:

csak úgy szeretném

nemhiszem hogy gond lenne ha megtanulom :)

2014. ápr. 5. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Biztos filmekben látta, hogy így kapcsolják a melltartójukat és úgy gondolja, így rettentő szexi lesz.

Ha meg bírod tanulni, hajrá, én attól maradok az egyszerű és kényelmes módszernél. :)

2014. ápr. 5. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Én utálom forgatni a merevítőset, zavar. A merevítő nélkülit venném csak fel fordítva. Gyakorold sokat a legbővebb melltartóddal, én évek óta a hátam mögött kapcsolom és még így is van hogy nem sikerül elsőre, főleg ha kicsit szűkebb és még húzni is kell.
2014. ápr. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!