Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha megláttok az utcán egy...

Ha megláttok az utcán egy embert, aki rocker, akkor mit gondoltok? Mármint, rögtön az jön le az egészből, hogy divatrocker?

Figyelt kérdés

2014. márc. 31. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést, és a kérdező "félelmét", mert ahol sok a divatrocker, ott fenn áll a veszélye, hogy azt is annak nézik, aki nem az. Szerintem kinézetre nem lehet megmondani, de 1 dolgot én el szoktam könyvelni divatrockerségnek, még ha előítélet is: amikor valaki (első sorban lány) strassz köves Rock feliratú pólóban van, meg Punk's not dead, és ehhez hasonló feliratú ruhákban, mert tuti, hogy a C&A-ban vette leárazva. (Nem a leárazáson van a hangsúly, és még csak nem is a C&A-n, mert akárhonnan lehet szedni rocker cuccokat, meg persze nem is kötelező. Hanem azon van a hangsúly, hogy nem rég még volt Ramones-os póló az üzletben meg Stones-os, mert az "menő".)

Ezen kívül nem lehet látni.

2014. jún. 10. 01:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, csak ha rájátszik. Nekem a rockerfiúkról általában az jut eszembe, hogy... :$ *****.***** Ha érted,mire gondolok :D :P
2014. jún. 21. 19:12
 13/16 anonim válasza:
Nekem elsőre az jut eszembe, hogy de jó a bakancsa/polója/pulcsija/táskája stb :D Ebbe még nem gondoltam bele, hogy divat rocker, ahgy abba se, hogy engem annak néznének.. De nem is igazán foglalkozok vele, mert nekem ez a stílus tetszik, és sokan furának tartanak, de van, akinek meg tetszik, hogy nem a divatot követem, hanem saját stílusom van..:)
2014. okt. 1. 21:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel olvastam. :) köszi a válaszod!:D
2014. okt. 4. 10:32
 15/16 anonim válasza:
Négyes: hát a sztoridon behaltam. :) A Nirvana egy focicsapat. :DDD Nem tudom ki az a Viki, de ha ilyet mond, akkor nagyon nagy rocker lehet... :DDD
2019. jún. 20. 18:22
 16/16 anonim válasza:
Egyébként ha én az utcán látok szembe jönni valakit zenekaros pólóban, még nem gondolok egyből arra, hogy divatrocker lenne (még ha mainstream bandák pólóját hordja, akkor sem). Ha elbeszélgetnék vele, szerintem abból derülne ki, hogy divatrocker vagy sem.
2019. jún. 20. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!