Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha megláttok az utcán egy...

Ha megláttok az utcán egy embert, aki rocker, akkor mit gondoltok? Mármint, rögtön az jön le az egészből, hogy divatrocker?

Figyelt kérdés

2014. márc. 31. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva, senkit nem titulálok divatrockernek amíg nem beszélgettem el vele egy picit. Én is rockot hallgatok, nem divat szinten és mégis mondták már rám, hogy divatból, mert nem olyan erősen fejezem ki az öltözködésemben, bakancs általában ott van, de hozzá ruha meg ilyenek.
2014. márc. 31. 18:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Számomra bántó lenne, ha divatrockernek hívnának.. bár lehet, hogy látszik az e az illető, vagy sem.. Vannak nagyon divatrockeres ruhák. Bár én inkább metál vagyok.
2014. márc. 31. 18:15
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha szemmel láthatólag 18 alatt van akkor semmit. Én is kinőttem a Szlipknotos pulcsi, Dzsánkíz póló, acélbetétessel korszakomat. Ha 18 felett van akkor attól függ mennyire tipikus. Mert férfin pl. a hosszú haj kifejezetten tetszik a mai napig. A bakancs sem rossz meg a fekete szín sem feltétlen. De a bandás cuccok, a szegecses karkötők, a mindenféle kitűzők meg az ilyen feltűnősködő felesleges cuccok egy bizonyos kor után számomra gáznak tűnnek.
2014. márc. 31. 18:28
 4/16 anonim ***** válasza:
42%

Nem feltétlen.....de pl ên megláttam egy külsőre rockernek tűnő embert (acélbetétes,rammsteines pulcsi,bőrkarkotok,sepulturs poló) és megkérdeztem h: te is rocker v? Ő : igen! Ên: akk rockot hallgatsz ugye? Ő:igen! Ên: és milyen bandákat? Erre ő: hát 1D-t, meg Beatlest!

Akk mit keres rajta Sepulturas poló, meg Rammsteines pulcsi?!?!????

Na meg Viki vs ên!

Viki am egy plazacica csaj, nagy szvegyolo

*suliba jön Nirvanas polóba*

Ên: szereted a Nirvanat?

Viki: igen, de az melyik focicsapat is?

XDDDDDDDDD igen Viki megmondta, a Nirvana egy focicsapat.-_*

2014. márc. 31. 19:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Jézusom... :D Az ilyen embereket néha szitává lőném :D
2014. márc. 31. 19:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolnám bárkiről is ismeretlenül hogy divatrocker? Ránézésre ez senkiről nem derül ki.
2014. márc. 31. 20:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol. Annyian írták már azt, hogy sok a divatrocker és nem is igazi rocker.
2014. márc. 31. 20:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én rocker vagyok, és nagyon nem érdekel ki mit gondol az öltözködésemről... végül maga a stílus is arról szól részben, hogy lesz.rjuk mit gondol a világ, illetve direkt pukkasztunk, nem? :D

Amúgy én nem pukkasztok, de már nem is vagyok tini. Mondjuk szerencsére még rendre annak néznek. :D Nem is vagyok a tipikus "öltözzünkfeketébe meer az rokkeres" alfaj, inkább a régi, klasszikus vonalat képviselem.. ha ismered a dalt "farmerek, bőrök, felvarrók és zászlók", akkor kb tudhatod :D

Zenében is inkább a 70's-80's beállítottságú vagyok, imádom a klasszikusokat, és nem érdekel hogy akár az újrokkerek se értik már, miről is szól ez az egész, meg hogy én miért farmermellényt hordok tucatnyi felvarróval, miért ragaszkodom a tornacipőhöz az acélbetétes helyett, és a többi :) Mondjuk én senkit nem ítélek el, ha valaki már metált hallgat, az elég jó ízlésre vall :D

Persze így is megnéznek utcán mert nagyon nem érdekel mi a divat, és még azt se tudom mi az a "divatrocker", mert annyira a saját közegemben mozgok, hogy nem nagyon tűnik fel a külvilág gondolkozása ezen felül :)

2014. ápr. 1. 12:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Ertem mire gondolsz :) es igazad van.. nem kene azzal torodni hogy ki mit gondol!
2014. ápr. 1. 21:06
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

A korombeli (16-17) éves lányokat, akik Nirvanás pólót hordanak, de halvány lila gőze nincs arról, hogy ki az aKurt Cobain... Na igen, azokat kéne szitává lőni :DDD

én az ilyeneket nevezem divatrockernek :)

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nem, nem az jön le, hogy divatrocker. Hanem hogy jó a stílusa/ízlése. :)

én főként metált meg rockot hallgatok, de külsőre egyáltalán nem öltözködöm "rockeresen" :D szeretnék néha zenekaros pólóba, szaggatott nadrágba meg acélbetétesbe menni, de ezeknek a fele meg sem található a ruhatáramba :DD mert azért furcsa lenne, ha egyik nap így mennék suliba, a másik nap meg a szokásos "aranyos stílusomba" :D

Van egy barátnőm, aki viszont 'rockeresen' is öltözködik és baromi jól néz ki és senki sem gondolná, hogy divatból öltözködik így.

2014. ápr. 2. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!