Mi a véleményetek erről a stílusról?
Hova? Hippifesztiválra? Vagy a strandon szaladgálni?
Oda igen.
Te valami idoutazo lehetsz?
Csak nem talalod a visszavezeto utat?
60-as evekbe volt ez a divat, most meg mar 2014 van,csak ugy informacio gyanant...
Több ilyen ismerősöm is van. Szerintem egyedi, lezser és aranyos stílus. Mindennapra is jó, ha arra alakítod. Az első lány nyilván egy fesztiválra illik, de pl a második simán jó szerintem hétköznapra. Persze attól is függ, dolgozol-e, kell-e valahol megjelenned formálisan. Nekem is van eset, amikor félre kell tenni a bakancsot és felvenni a körömcipőt.
#5: Teljesen igazad van, megyek is és kidobom az összes vintage ruhámat, nem érdekel, hogy nekem az tetszik és sorra kapom a dícséreteket, mennyire hozzámillő és egyedi stílusom van.
7-es! Gondolom amikor eldobod a bakancsot!? Es felveszed a kromcipot akkor jon meg az eszed,hogy "je en no vagyok talan ugy is kene oltozkodnom es nem ugy mint egy ferfi"!
Utaltam a bakancsra! Ur isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!