Hogyan érhetném el, hogy lánynak nézzenek? Valahogy úgy érzem rossz testbe születtem
Most lánynak érzed magad, vagy csak simán szeretnél összeválogatott ruhát hordani, meg sminkelni? Mert ha az utóbbi, akkor ezt férfiként is megteheted. Az ilyenek a metroszekszuálisok.
Ha tényleg lánynak érzed magad, akkor még átműttetheted magad. (alapos átgondolás után!!)
Azon sem lepődnék meg ha ingyen megcsinálnák, ha van az embernek róla papírja. Bár ez csak tipp.
Akkor kérlek figyelj jobban oda az emberi jogokra. Ez nem Oroszország, te homofób paraszt. Magánvéleményed lehet, de én se ordítok rá az iskolánkban a papra, mert tiszteletben tartja, hogy ateista vagyok. Hogy lesz így belőled jogász?
Kedes kérdező, figyelemben tartva a nem túl liberális hangulatot az országban, annyit tudok mondani, hogy gondold át, de légy önmagad. Nem rossz dolog, nemrég néztem egy dokumentumfilmet egy kislányról, aki nagyon fiatal korától érezte, hogy rossz testbe született, és orvosi beleegyezéssel fiatal felnőttként megkezdte a nemváltást, most egy boldog férfi. Csak sajnos sokan nem így vélekednek róla, ne keveredj bajba. :/
Én pont a fordított vagyok:
lánynak születtem, de fiúként élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!