Úgy érzem, hogy rossz korba születtem, és ez elrontja a tinikoromat. Mit tegyek? 14/l
Úgy érzem hogy a 21 éves nővéremnek sokkal jobb tinikora volt. Tudom, hisz én is a része voltam mert mindenhova elkísértem. Kinézetre is jobbak voltak, barátságilag is. Ezt ugy értem sokkal jobb barátai voltak. Minden nap kint bandáztak, elvoltak, kosaraztak meg minden. Az èn barátaim ha hónaponta átjönnek, akkor is kockulni akarnak, hiába mondom h kosarazzunk. Ez nekem nagyon rosszul esik. :( Ja meg régen televolt a pálya emberekkel, lehetett haverkodni lazulni, bandázni, ma meg egy árva lélek. Meg régen kedvesebbek voltak az emberek, most meg mindenki vagy flegma f_szverő páva, vagy flegma divatr_banc pi_sa. Meg érettebbek is voltak.
Szóval a lényeg hogy rosz korba születtem. :( Próbálok minél jobban a tesóm tinikori énjére hasonlítani, de nem nagyon sikerül. Ez annyira rossz. Mit csináljak? Csak arra tudok gondolni h milyen jó lenne ha én is abban a a korba születtem volna. Bele se merek gondolni h milyen lesz a következő generáció.
Biztos vannak még hozzád hasonlók a te korosztályodból is, de ha a környezetedben tényleg ennyire nincs senki, akkor lógj idősebbekkel. Persze ez is problémás lehet a korkülönbségekből adódóan, de még mindig jobb, mint a semmi :)
Amúgy az első hozzászólónak nincs teljesen igaza. Én nem irigyelem a szüleim generációját. Nekem pont jó volt ott, ahol születtem (na jó, a középkori japán, egy eldugott faluban, az is megfelelt volna :D).
"Az èn barátaim ha hónaponta átjönnek, akkor is kockulni akarnak, hiába mondom h kosarazzunk."
Velük van a baj, nem a "korral" :) A 14 és a 21 éves közötti 7 év azért nem egy évszázad, nem történt semmi jelentős és visszavonhatatlan közben :)
Egyetértek veled. Mondjuk én kisebb koromban pl. nyári szünetben minden kint voltunk a réten rohangáltunk. Falusi vagyok.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!