Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csinaljak a ruhaval?

Mit csinaljak a ruhaval?

Figyelt kérdés
Szoval egy honap mulva lesz a balom, es a tanc utan kell egy ruha. Ezt mult heten mar meg is vettem. Ott a helyben rabeszeltek ( baratnom es az elado), es faradt is voltam, ugyhogy kifizettem. Itthon mar egyaltalan nem tetszik. Nem csunya darab, egyszeruen csak nem az esetem. Fekete, kicsit terd foleig er, felul csipkes, es van rajta egy masni. Ha kell, kuldok kepet, csak legyszi ird meg hol elsz. Nem tudom, mit csinaljak, ujat nem tudok venni, igy is 7000 Ft volt, ami nekem draga. Pluszba megingatott az is, hogy nehanyan megmutattak az ovejuket, es gyonyoruek voltak. Vegyem fel ezt? Mit csinaljak vele? Esetleg ha valakit erdekelne, S-es meret, 2-szer volt rajtam, itthon, es az oltozobe. Koszonom a valaszokat! :)
2014. febr. 19. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
kérhetek privátban róla egy képet ? :) (Kecskemét)
2014. febr. 19. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:

küldj nekem is. :)

Százhalombatta

2014. febr. 19. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem viszed vissza?
2014. febr. 19. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Kuldhwted:):) Győr
2014. febr. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!