Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ennyi ruhával?

Mit csináljak ennyi ruhával?

Figyelt kérdés
Koraszülött lett a babám, és még egy darab ruhát sem vettünk, erre a tesóm hozott(nem viccelek) 6!!!! zsák ruhát 44-68as mérettel, amik vadonat újak, címkével együtt (hozzáteszem nem halt bele, csak így el kellett hetelnie a 4. autójának megvásárlását, aminek egyébként sem lenne sok értelme mert nem használná),a párom nem számoltam meg, de azt mondta hogy ránézésre annyi, hogy ha egyet se mosok ki félévig lesz mibe öltöztetnem a gyereket, szóval otthon várja a következő ütasításomat, hogy behozza a másik szekrényt a garázsból és növekvő sorrenden behajtsa a ruhákat, vagy mit csináljon. Az isten szerelmére mégis mit csináljak ennyi ruhával?!:D (a szekrény amit behozni, inkább hozatni készül túl sok helyet foglal)
2012. aug. 13. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ajánld fel rászoruló kismamáknak! Ennyi ruhára tényleg nincs szükség, de lehet, hogy másnak nagyon jól jönne akár pár db is belőle. Jó egészséget, és gratula a Babához, meg a Tesódhoz!:))
2012. aug. 13. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Én még nem szülök, sőt még baba sincs, de tervezzük. Én szívesen kérnék belőle, de valahogy úgy vagyok még nincs addig nem vásárolok ruhát.
2012. aug. 14. 00:43
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Én sem vettem még ruhákat, mert azt sem tudom mekkora lesz a baba, sajnos arra meg nincs pénzem hogy feleslegesen vegyek. Örülj neki hogy ilyen testvéred van, nekem családom sincs, csak a párom aki nem akarja a gyerekünket.... 34hkm
2012. aug. 14. 00:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz minden nap mosni, akkor nem baj, ha sok ruhája van a gyereknek. Képesek meglepetéseket okozni... Azon szoktam meglepődni, amikor az ajánlásokban 2-3 darab bodyt meg rugdalózót írnak. Ma, egy átlagos napon, négyszer öltöztettem át, mert leeszi, pisis lesz, lelocsolja. Mondjuk már majdnem 2 éves, de párhónapos korában is történtek ilyenek.

Én tehát méret szerint szétválogatnám, ami tuti nem fog kelleni, azt elajándékoznám. De tapasztalatból inkább csak azután, hogy kinőtte az adott méretet. Sose lehet tudni...

2012. aug. 14. 00:50
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
kimosod, berakod a szekrénybe. Hidd el, hogy jó, ha van pót. Napi többszöri átöltözés nálunk is megvolt, a mosásba mentek tönkre a ruhák. Ha meg kinőtte a babád a ruhát, eladod vagy elajándékozod. De én csak a kinőttet adnám tovább és egyelőre elég lenne az aktuális mérettel foglalkozni, a többi maradhat zsákban.
2012. aug. 14. 07:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, sok kismama örülne pár darab ruhának, mert még a turiban sem tudja megvenni. Jótékonykodj, ha nem kell neked.
2012. aug. 14. 07:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben átválogatnám! A baba gyorsan nő, de napi 3-4 db ruhával számolj, mert leeszi, lebüfizi, összenyálazza, balesetes lehet a pelus, stb. Így már egyből nem tűnik olyan soknak. Persze ennyi ruhára nyilván nem lesz szükséged, így amik tetszenek, azokat tartsd meg, ami nem, azokat add el, vagy ajándékozd el! Valamint az is lehet, hogy a babádnak a kisebb méretek nem is fognak kelleni, az enyém pl. 54-es mérettel született. De a plusz szekrényt én inkább hagynám a helyén, hogy amiket kinő a babád, és el akarsz tenni a következő gyerkőcnek (ha tervben van), azokat a ruhákat, játékokat és más babaholmikat legyen hova tenni.
2012. aug. 14. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szekrénybe raknám, hanem dobozold be méret szerint.

Amik most kellenek vedd elő, a többit méret szerint pakold el, és majd előveszel egy-egy dobozt.

És örülj neki.:)

2012. aug. 14. 07:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy erre nem kell költeni. Mégis mit tennél vele, elajándékoznád a testvéred ajándékait? Vagy mire utal ez a kérdés?
2012. aug. 14. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Rendes testvér:)

Tedd el a rucikat, ne szabadulj meg tőlük, ki tudja mikor jön az még jól.Ha mást nem kistesónál, vagy tesó gyerekeinél.hidd el kell a sok ruci, hisz naponta van, hogy többször is át kell öltöztetni a kicsit!Úgy könnyebb azért, ha nem kell minden nap mosnod.

2012. aug. 14. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!