Vélemény bakancsos lányokról?
Figyelt kérdés
Lányok, fiúk véleményét egyaránt várom, mit gondoltok egy Red Rooster 14 soros bakancsban és bomberben járó, hazaszerető 15 éves lányról? Első ránézésre vélemények? Tudom nem a mások véleménye számít, ami azt illeti nem is adok rá, mert akkor már rég eldobtam volna a bakancsot, bombert, csak kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg mindenki azt gondolja e, hogy fuj. :D2014. febr. 17. 18:38
1/5 anonim válasza:
Nekem tetszik, de olyan különös dolgot nem gondolok. Megnézem és ennyi.
2/5 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki.
Egy jó tipp: Az olyan stílusú fiúknak attól még nem fogsz jobban tetszeni. ők is a csinos, nőies lányokat szeretik.
3/5 anonim válasza:
Viva la bakancsos lányok, pacsi! :D
Bár én picit más irányba hajlok, inkább alternatív grunge féleség a Martenseimmel, de szerintem nagyon jól néz ki mind, és teljesen oké lányokon is.
16/L
4/5 anonim válasza:
Dehogy gondolja. Az én barátom is imádja a bakancsot rajtam, na meg persze magán is..:DDD Szerencsére azt a kategóriát képviselem ezen belül akik nőiesek. Itt nálunk kevés lány van aki képes úgy bakancsot hordani, hogy nem nőietlen trampli. Már bocsánat, ez nem neked szólt, hanem átlagban max azért nem szeretik őket meg azért előítéletesek mert az ilyen lányok zöme nem túl nőies:/:)
5/5 anonim válasza:
Én úgy kombinálom a NEM acélbetétes bakancsomat, hogy így is nőies legyen a megjelenésem. Szoknyával, pólóval, hosszú, nyitott kardigánnal, széles derékövvel szerintem úgy is csini vagyok, ha bakancs van rajtam. Egy szép megkötős műszörmegalléros kabáttal is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!