Igaz, amit anyám és a bátyám mond a bakancsos lányokról?
14/l vagyok, imádom a rockot, és kaptam egy új acélbetétes bakancsot. anyukám és a bátyám (+egész család) azt mondja, h egyetlen fiúnak se fogok így tetszeni, meg hogy ronda és nem nőies, stb... szerintetek is így van? lécci KORT és NEMET is írjatok!
köszi
saját stílusodon belül találhatsz pasikat. én is hordtam bakancsot. való igaz, hogy aki egészen más stílust képvisel, annak nem nőies és valószínű nem fog tetszeni.
19L
Szerintem nem.
Attól h acélbetétesbe jársz ugyan olyan jó csaj lehetsz...és nem iis a külső számít.
Sőt ugye van a sok rocker...na nekik szerinted milyen lányok tetszenek???! hát nem a plázacicák:D
Egyébként én is rockerféle vagyok...vagyis nem az mert nekem pl az öltözködésemen nem látszik.
Te pedig úgy öltözködsz ahogy akarsz akinek nem tetszik ne nézzen rád és kész;)
Nekem bejönnek a bakancsos rocker csajok.(én is rocker vagyok)
30/F
Imádom a bakancsokat, sokáig én is csak azt hordtam, és elmondhatom, hogy nagyon is tetszettem benne a fiúknak - hozzáteszem, hogy persze elsősorban a stílusombelieknek, de voltak ám kivételek is, akik mondták, hogy maga a bakancs ugyan nagyon nem stílusuk, és mennyivel csinosabb lennék egy nőiesebb cipőben, de ennek ellenére mégis tetszem nekik. :)
Kaptam persze negatív véleményeket is, főleg "nagymenő" csávóktól, hogy buta plázap*csáktól, de ezt meg ki nem sz*rja le. :D
Volt, hogy idegen csajok megjegyzését is hallottam, hogy "milyen nőies egyén" vagyok, én meg csak vigyorogtam, hogy közben meg láthatóan majd meggebedt a tízcentis magassarkújában. :D
Lényeg, viseld bátran, és biztos lehetsz benne, hogy elfogja nyerni a fiúk tetszését is. :) Persze ehhez ismét hozzáteszem, hogy nyilván nem valami discopatkányét, de feltételezem ez téged nem is zavar. ;)
17:03-as vagyok.
Ez szerintem is hülyeség. Sőt, eddigi tapasztalataim szerint sokkal érzelmesebbek, és hűségesebbek, mint egy "átlag" srác.
De amúgy ezt nem lehet így "beskatulyázni", egy rocker pasi ugyanúgy megcsalhat, de ugyanúgy hű is lehet hozzád.
Ez nem stílusfüggő.
23/L
A szüleid ugyanolyanok, mint annó az én szüleim... :)
Mindenki sértegetett (erősebben,mint ez a kijelentés) a családban,hogy ronda vagyok, és senkinek sem fogok soha kelleni a bakancsom miatt. ;)
Érdekes. Vannak barátaim, és normális (kinek mia normális) ember lettem végül. :D A bakancsot lecseréltem mégfiúsabb deszkáscipőre, a bőrkabátot pedig szövetkabátra.... És most azt hiszemsokkal nőietlenebb és fiúsabb vagyok, mint rocker koromban. ;)
A bakancsos lehet nőies és gyönyörű is egyébként:
Fűző, szoknya, csipkék...ez mind nőies. :)
És szerintem örüljenek a szüleid, hogy nem egy selejt divatp*csa lett belőled, hanem a szolibarnaságon kivül talán még valami okosság is ragad rád. ;)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!