Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Igaz, amit anyám és a bátyám...

Igaz, amit anyám és a bátyám mond a bakancsos lányokról?

Figyelt kérdés

14/l vagyok, imádom a rockot, és kaptam egy új acélbetétes bakancsot. anyukám és a bátyám (+egész család) azt mondja, h egyetlen fiúnak se fogok így tetszeni, meg hogy ronda és nem nőies, stb... szerintetek is így van? lécci KORT és NEMET is írjatok!

köszi

2010. nov. 7. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező gondolj csak a rocker fiukra nekik pl amit felsoroltál stilusu lányok jönnek be nekik

nos attol függ hogy bakancsot hordasz lehet szép nőies aranyos arcod!

Az meg a másik ezt honnan vették kedves szüleid meg az egész családod ja ők igy ismerik őket ez a általánosiztás hogy többször megcsalják barátnőjükét hát rohadt nagy butaságra vall ! gondolom azért mert kicsit lázadobbak hosszu hajuk van már biztos olyan rosz emberek lesznek

.Tényleg nagyon jó lenne ha ezt az előitéleteket mindenki elfelejtenné még vkit nem ismer személyesen hogy, véleményt mondjon az illetöről vagy illetökről.

2010. nov. 7. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia !

Én is bakancsos lány vagyok, 15 éves. Nekem anyu nehezen emésztette meg a "metál-mániámat", pedig megszokhatta volna 3 év alatt ( tudom-tudom, nem sok, de huzamosabb idő). Amikor szert tettem a bakancsomra, csak megcsóválta a fejét és kész :D Már belenyugodott. Értesd meg anyukáddal, hogy te ettől nem leszel rosszabb, nem élsz kicsapongó életmódot, ugyanúgy tanulhatsz, mint eddig.

Nos, hogy ronda-e egy bakancs ? Ez szubjektív, gondolom neked tetszik, ezért is vetted meg. Én úgy gondolom, hogy nem feltétlen a rózsaszín dolgokon és a balerina/magassarkú cipőn múlik a nőiesség. Szerintem egy szoknyával és harosnyával is tudsz szépen kinézni. Az már tényleg nem az ízléses, amikor 3 számmal nagyobb együtteses pólóban rohangászik, télen-nyáron bakancsban és bőrkabátban van egy lány, vagy fiú. Nem ettől leszel rocker.

Ne legyél kétségbe esve, keress olyan fiút, aki a környezetedbe, ízlésvilágodba beleillik és neki sem lesz problémája, hogy mi van rajtad.

15/l

2010. nov. 7. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Óó ne legyél buta, ne dőlj be az ilyen hülyeségeknek:) Legyél csak igazi kemény csaj, öltözz úgy, amilyennek érzed magad belül! Hidd el, az egyéniséged számít, nem a bakancsod! Voltak már olyan barátaim, akik nem stílusbeliek (metálos vagyok), de nekik is nagyon bejött, ahogy öltözködöm, bakancs ide-vagy oda:D

Egyébként sem minden férfi a kifejezett és megtestesült nőiességet keresi egy nőben, hiszen ha belegondolsz, akkor egyetlen rocker, metálos, emós, rapper, hip-hop-os deszkás, sportos, tudomisénmilyen lánynak sem lenne barátja:)) Bízz magadban, aki ismer, annak így is tetszeni fogsz:) 21/L

2010. nov. 7. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Ronda és nem nőies, ez így van. Ettől még pasit fogsz találni, mert fiataloknál még nem az a fontos, hogy nőies legyen, hanem hogy az ő közösségébe tartozzon.
2010. nov. 7. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, én is ezt akartam írni :)
2010. nov. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!