Mit gondoltok azokról a lányokról, akik 15-16 évesen magassarkút hordanak? (max 10 cm. )
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 17:23
1/6 anonim válasza:
azt, hogy nem érdekel mit csinál.
2/6 anonim válasza:
nem kérem el a másik papírjait hogy hány évesek,nem izgat hogy milyen cipőt hordanak,de én 19 évesen sem hordok 9-10cm-es magassarkút mert nagyon kényelmetlen lenne
3/6 anonim válasza:
ha tud benne menni és nem minden nap hordja akkor miért ne? valamikor el kell kezdeni? de csak szolidabbakat...
4/6 anonim válasza:
ez normális, én még 12-13 éveseken is láttam magassarkút de az már tényleg túlzás volt
5/6 anonim válasza:
szerintem nincsen vele baj, hogyha tud benne az illető járni és nem kihívó (mélyen dekoltált blúz+miniszoknya) ruhákkal veszi föl
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg pár dolognál nem szabad(na) csak a kinézetre menni. Ágymatrac, cipő, ilyesmik.
Az ember felépítése nem emelt sarokkal való mászkálásra fejlődött ki. HA TÉNYLEG kényelmes, HA NEM túl magas és HA NEM sokat vagy benne, hajrá. De amúgy ne... A gerinced nem díjazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!