Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen lány...

Szerintetek egy ilyen lány vehet magassarkút?

Figyelt kérdés
173cm vagyok (és 16 éves). Szeretnék magassarkúba is járni, de a magasságom miatt nem akarok. Van magassarkúm max. 3-4 centis és azt mondják, jól áll, csak nem akarok "égimeszelő" lenni. Szerintetek mit csináljak?

2013. ápr. 27. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

ha tetszik és jól áll, vedd fel.

én 175 vagyok, de ettől függetlenül simán felveszem a magassarkút is.

24N

2013. ápr. 27. 19:18
 2/8 Bratilla ***** válasza:
94%
173 cm még nem túl magas, csomó lány ismerősöm inkább 180 cm körül van, még ők is felveszik a magassarkút, és gyönyörűek :D Barátnőm is magas, neki is mindig könyörgök hogy húzza már fel, egy magas lányon gyönyörű a magassarkú, és akkor sem csalódás, ha leveszi, még úgy is hosszúak a lábai, ezt szeretem a legjobban :)
2013. ápr. 27. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

176 cm vagyok és simán felveszek magassarkút, még ha páromnak sokszor nem is tetszik :P

20/L

2013. ápr. 27. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
173 az inkább átlag magas mint magas 178 fölött a magas szerintem amugy vegyél fel nyugodtan a legszebb egy ilyen magasságu lányon a magassarku
2013. ápr. 28. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:

jaaaj, ne viccelj, én 175 cm vagyok, és néha hordok magassarkút. persze, legalább 180 leszek tőle, de a párom 2m magas, szóval semmi vész :)

pénteken felvettem egy magasabb sarkú cipőt, a férfi kollégáim meg csípkelődtek, beszólogattak, h milyen kellemetlen nekik, h magasabbá váltam náluk is :) mondjuk lehet a cégnél vannak inkább alacsony pasik, egyikük sincs meg 190cm, a főnököm konkrétan 163 cm pasi létére. na, őt aztán nem irigylem :)

2013. ápr. 28. 07:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ :)
2013. ápr. 28. 10:05
 7/8 Bratilla ***** válasza:
Annyira jó, mikor a sok kis féltékeny, alacsony emberke lepontoz.. Annyira szánalmas, győzzétek már le a komplexusotokat!
2013. ápr. 28. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
persze :) én törpe vagyok (156), nekem "muszáj", neked nem muszáj, de ha szereted őket, akkor miért ne vehetnéd fel? :D
2013. máj. 15. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!