Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek, nőiesebben?

Hogyan öltözködjek, nőiesebben?

Figyelt kérdés
Elég fiús stílusú vagyok.Csak fiú haverjaim vannak,meg két lány barátnőm,de ők is ilyen fiúsabbak.

2014. jan. 31. 10:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ceruzaszoknyát és skatert én is hordok, de azért nem vettem ezeket a miniszoknya kategóriába, mert nem az emberek nagy többségénél nem ezeket jelenteni a miniszoknya fogalma, ezért is kérdeztem meg, hogy nálatok pontosan mit takar.

Magassarkú csizma is kérdéses hogy milyen, a tűsarkú combig érő tud igénytelen lenni, én inkább ilyen lábbelikkel párosítom:

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy lovaglócsizma fazon. Időjárás függvénye, télen nem is hordok nagyon szoknyát. Ezekkel csak azt akartam mutatni, hogy tűsarkú nélkül is lehet nőiesnek lenni, (nekem a munkám is olyan, hogy állandó rohanásban vagyok, nem is bírnék ki 8 órát tűsarkúban). És szerintem ezek egy női szettben elegáns darabokként vannak jelen.

2014. febr. 2. 15:18
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

A 2. és a 4. szörnyű. Az 1. és 3. nem rossz, de szerintem nem szoknyához valók. Minden fajta cipőben/csizmában van izléstelen, ezzel sokat nem mondtál.

Abban igazad van, hogy nem csak akkor nőies egy nő, ha tűsarkú van rajta - de ennél a kérdésnél lógó gatyáról meg tornacipőről volt szó, ami szerintem trampli. (kedves tramplik, lehet nyomni a nem hasznosat)

Mindenesetre nem fogom megkérni a páromat, hogy a tűsarkú csizmáit cserélje le az általad ajánlottakra, és abban is biztos vagyok, hogy ha felvennél egy ízléses tűsarkú csizmát, a párod tutira nem kérne arra, hogy mondjuk a 2. ajánlott modellt vedd inkább fel. :)

Persze nagy előnye az általad ajánlottaknak, hogy azokban mindenki tud menni, tűsarkúban meg csak az igazi nők.

(általában gondoltam, nem rád céloztam)

2014. febr. 2. 17:19
 33/35 anonim ***** válasza:
A párom speciel nem szereti ha 10 centinél magasabb sarkú cipőt hordok. Ez a tűsarkús dolog meg az igazi nő között egyenlőségvonal húzás eléggé szürrealisztikus általánosítás.
2014. febr. 2. 17:45
 34/35 anonim ***** válasza:
A 10cm bőven elég, az én párom sem hord magasabbat. Az = vonás az én magánvéleményem, ezért lehet, hogy nem mindig helytálló. Viszont a Te ajánlataid, és egy csinos 10cm magas sarkú tűsarkú csizma között óriási a szakadék.
2014. febr. 2. 17:58
 35/35 anonim ***** válasza:

Példának okáért íme párom egyik tűsarkú csizmája. (a különbség annyi, hogy az övé bőr és nem lakk, mint a képen)

[link]

Azért ez picit nőiesebb, mint a Te ajánlataid.

Meg a kérdező tornacsukája...

2014. febr. 2. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!