Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek, nőiesebben?

Hogyan öltözködjek, nőiesebben?

Figyelt kérdés
Elég fiús stílusú vagyok.Csak fiú haverjaim vannak,meg két lány barátnőm,de ők is ilyen fiúsabbak.

2014. jan. 31. 10:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
14%
Akkor trampli vagy. Remélem ez megfelel.
2014. jan. 31. 13:37
 12/35 anonim ***** válasza:
76%

#11: Te jó nagy h#lye vagy. :D Attól még mert valaki fiúsan öltözködik nem lesz igénytelen. Én is fiúsan öltöztem 15-16 évesen, akkor éltem ki a kamaszkoromat, most pedig 20 évesen megnőiesedtem. Egy 16 éves lánytól nem is kell elvárni, hogy nőiesen öltözködjön, az iskola nem munkahely, nem követeli meg annyira az eleganciát a az iskola, mint a céges iroda. :) Inkább legyen fiúsabb az öltözéke, mint party rib@@ncos, de gondolom ezzel a hozzáállással a mai SWAG vonal elöljárója vagy.

És akkor a kedves kérdezőnek is választ adva:

Én akkor lettem nőiesebb, amikor összejöttem a barátommal, aki 4 évvel idősebb nálam. Mikor összejöttünk ő már az egyetemet taposta, beszívott engem is az a légkör amiben ő mozgott, és feszengve éreztem magamat, fel akartam nőni külsőmben is a nagyokhoz. Korábban eléggé össze-vissza öltöztem, nem nagyon figyeltem a ruhák anyagának az összhangjára, színek harmonizálására, felvettem azt, ami éppen jött. Ráadásul sokszor Édesanyám vásárolt nekem, ami valljuk be, nem olyan, mintha az ember körbenézelődik saját maga, és megpróbálja fejben összeállítani a szetteket.

Szerintem fiús öltözködéssel is lehetsz nőies, ha letisztult formákat választasz. A legjobb, ha sportosan elegáns vonalnál maradsz hétköznapokban, mert ha nagyon kirívóan öltözöl minden nap, akkor ha lesz egy különlegesebb esemény, nem fog olyan átütő erejű lenni a kinézeted.

Converse formájú tornacipőkhöz jó a csőfarmer, vagy a csőnadrágok bármilyen tiszta formája (ne kockás, ne csíkos, ne csillagos, és ne igénytelenül szaggatott), ahhoz egy egyszerűbb felső, csónak kivágás, ha szép nyakad és kulcscsont vonalad van, azokat ilyen típusú felsőkkel nyugodtan mutogathatod, és erre rá egy zakó. Most úgyis megjelent minden divatháznál a férfias elegancia a nőknél, úgyhogy ha elmész vásárolgatni, szerintem a kirakatból bőven kapsz ihletet a kombináláshoz. :) Ami még jól jöhet, az egy halvány kis smink, tussal macskaszerű szemek, szád színéhez illő rúzs, egy kis pirosító az arccsontra, meg két fújás parfüm a fül mögé.

Kiegészítőket se halmozd túlságosan, ha van egy szép, de feltűnő nyakláncod, azt már ne nagyon kombináld fülbevalóval gyűrűvel, meg karkötővel, mindig csak kettő maradjon. Remélem segítettem. :)

2014. jan. 31. 16:33
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy 16 évesen fiúsan öltözködsz, de szívesen segítek. Énis 16 vagyok,de világéletemben csajos lány voltam.:3

Tehát,gondolom azért nem , ilyen cicababás -rózsaszín miniruhás drasztikus változást akarsz,hanem valami normális átlagos lányos outfitet.

Először is kezdjük mondjuk a ruhával: gondolom sok a fekete cuccod, szabadulj meg pártól és válts egyszerű fehér, halványpink , türkiz , szürke színre akár. Ez egy alapszerkó, alá pedig farmert, de csak is testhez álló és hangsúlyozza ki a lábaid :) (olvastam hogy vékony vagy, szóval tuti jó lábad van). Ez egy alapszerelés, ezt kéne feldobni kiegészítőkkel. Nagyon fontosak a kiegészítők:

-fesd ki a körmeid, de ne feketére hanem valamilyen meleg színűre.

- a hajad engedd ki :)

- kiegészítők: egy táska, mindenhez megy, mondjuk ne legyen színes, hanem barna- vagy fekete.

- Nyakláncok: kicsi,nagy mindegy , ígyis-úgyis felfogja majd dobni a szerelésed.

- karkötő(k)

- nyaklánc helyett tegyél a nyakadba egy sálat (rózsaszín, vagy bármilyen halvány (!) színű)

- fülbevalót is hordhatnál,de abból visszafogottat és picit

- csizmád, cipőd lehetne magasabb sarkú is, de ha nem, fontos hogy olyan legyen, amit egy fiú tuti nem venne fel. :D

remélem adtam pár tippet, sok szerencsét a"csajosodáshoz"

2014. jan. 31. 17:56
 14/35 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 12-es: a lógó gatya meg a tornacipő akkor mi, ha nem trampli? Tudom: stílus. Ezzel a szóval palástolja minden trampli az igénytelenségét.

16 évesen már tudni kell nőiesen öltözködni. Ahogy a 13-as hozzászólásból látjuk, az igazi nők tudnak is. Tovább megyek: beszélgettem egy 14 éves csajjal, aki a kérdezőtől fényévekre van gondolkodásban és öltözködésben.

Az a baj Magyarországon, hogy a hozzád hasonlók minden életkorra meg tudják indokolni, hogy egy nő miért ne öltözzön nőiesen.

2014. jan. 31. 19:32
 15/35 anonim ***** válasza:
én szerintem a 12 és 13 válasz is tartalmaz jó tippeket ,csak a 13 annyiba kötnék bele ,hogy nem mindenki szeret illetve tud viselni világos és habos babos színeket szerintem épp olyan nőies a pl mély vörös is mint az általad felsoroltak öltözhet valaki talpig feketébe is ha a megfelelő kiegészítőt adja hozzá nem fogja bántani senki szemét
2014. jan. 31. 20:20
 16/35 anonim ***** válasza:

#14-es: ha valaki sportosabban érzi jól magát, akkor ha hirtelen elkezd magán változtatni lehet, hogy fordított hatást ér el. És ez nem belemagyarázás, a válaszom igazodott a kérdező alapfeltevéséhez, miszerint ő sportosan öltözködik, és ahogy kivettem a baráti körében is inkább a fiúsabb jellemekkel veszi körbe magát. Lehet sportosan elegánsnak lenni.

Stílus meg öltözködés között hatalmas különbség van.

2014. jan. 31. 21:42
 17/35 anonim ***** válasza:
57%

Tessék ez is egy lógósabb darab Givenchyéktől: [link]

Akkor a világmárka is trampli lenne? :)

2014. jan. 31. 21:46
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

1. Ez szerintem nem farmer.

2. Világmárka miért ne gyártana trampli cuccokat, mikor a piacon igény van rá. Főleg az ilyen balkáni országokban, mint a mienk.

3. A képen látható csaj csinos és nőies. Ettől a kérdező fényévekre van.

2014. febr. 1. 05:53
 19/35 A kérdező kommentje:

Jó!Akkor trampli,igénytelen vagyok,csak húzz már innen el,ha nem tudsz mást mondani!:D Unalmas vagy már.

A többi választ köszönöm szépen!:)

2014. febr. 1. 10:23
 20/35 A kérdező kommentje:

[link]

Én így szoktam öltözködni!

2014. febr. 1. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!