Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó a hamis cuccokban?...

Mi a jó a hamis cuccokban? Nem érzi égőnek, aki hordja? Egyáltalán tudja, hogy hamis?

Figyelt kérdés

Én most épp a teszveszen nézelődtem és hihetetlen mennyi a józsefvárosi "adidas", a gagyi kitty, hamis playboy, gagyi vuitton, dior, gucci stb stb stb.

És ezeket megveszik és hordják. Nem tűnik fel, hogy gyakran nem is létezik a modell, amit megvesznek, nyilvánvalóan igénytelen, gyenge minőség, ha még hasonlít is, akkor meg akkora eltérések vannak, hogy kiüti az ember szemét?

Mi benne a jó? Mit érez aki felveszi? Látott már eredetit? Ha tetszik és menő, azt tudja, hogy a szintén józsefvárosi márkás cuccokra élvezőkön kívül aki vágja is mi az a vuitton, az azt is látja, hogy nem eredeti?

Egyszerűen nem értem, ha valaki vágyik valami nagy márkás cuccra, de nem telik rá, akkor miért vesz valami gagyit? Lehet magát meggyőzi, hogy jó, de aki látja, hogy milyen büszke a hamisítványára, az csak szánni tudja...

2009. dec. 3. 02:03
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Ők is tudják, hogy nem csak kufirccal lehet elérni, csak így jobban esik a lelküknek, ha bebeszélik maguknak.
2010. máj. 11. 23:03
 52/53 A kérdező kommentje:
Amúgy értelmezési nehézségekről ad bizonyságot néhány válasz. Halihó, itt nem azokról beszélünk, akik csak vesznek valamit és véletlen hasonlít egy dizájner cuccra, hanem azokról, akik fogják magukat kimennek a kínai piacra és DIREKT CÉLRATÖRŐEN keresik a hamisítványokat, hogy aztán úgy tegyenek, mitha de krva sok pénzük lenne, és de krva menők lennének, mert ilyet hordanak.
2010. máj. 11. 23:06
 53/53 A kérdező kommentje:
Múltkor voltam egy szórakozó helyen, volt egy csaj leöntötték a szoknyáját és fejhangon elkezdett visítani, hogy ez egy XY márkájú szoknya és hogy kéééépzelik, hogy leöntik, úúúúristen. Gondolkodtam, hogy megkérdezzem tőle, vajon tudja-e, hogy az említett márkának nincs is ilyen terméke, csak ékszer, napszemüveg és parfüm.
2010. máj. 11. 23:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!