Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó a hamis cuccokban?...

Mi a jó a hamis cuccokban? Nem érzi égőnek, aki hordja? Egyáltalán tudja, hogy hamis?

Figyelt kérdés

Én most épp a teszveszen nézelődtem és hihetetlen mennyi a józsefvárosi "adidas", a gagyi kitty, hamis playboy, gagyi vuitton, dior, gucci stb stb stb.

És ezeket megveszik és hordják. Nem tűnik fel, hogy gyakran nem is létezik a modell, amit megvesznek, nyilvánvalóan igénytelen, gyenge minőség, ha még hasonlít is, akkor meg akkora eltérések vannak, hogy kiüti az ember szemét?

Mi benne a jó? Mit érez aki felveszi? Látott már eredetit? Ha tetszik és menő, azt tudja, hogy a szintén józsefvárosi márkás cuccokra élvezőkön kívül aki vágja is mi az a vuitton, az azt is látja, hogy nem eredeti?

Egyszerűen nem értem, ha valaki vágyik valami nagy márkás cuccra, de nem telik rá, akkor miért vesz valami gagyit? Lehet magát meggyőzi, hogy jó, de aki látja, hogy milyen büszke a hamisítványára, az csak szánni tudja...

2009. dec. 3. 02:03
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
79%

Tudod, én meg téged szánlak...

Elég szánalmas, silány kis életed van, ha csak a VALÓDI gucci táskáddal mersz kilépni az utcára, vagy csak VALÓDI dior karórát teszel a csuklódra, mert micsoda égő lenne egy tökugyanolyan, de hamis...

Tudod, vannak olyan emberek, akiknek tökmindegy, hogy mi van egy táskára írva, kicsit sem foglalkoznak ilyen baromsággal, hogy VALÓDI vagy HAMIS a márkajelzés, nekik kell egy táska, aztán annyi...

Mondjak valamit?... Te vagy az égő!

(Lefogadom, a pasik messze elkerülnek, vagy aki beszél veled 10 percig, az kirohan a Világból, AKKORA sznob vagy!) :-P

2009. dec. 3. 02:55
 2/53 A kérdező kommentje:
Tudod, nincs se valódi gucci táskám, se valódi diorom, de hamis sem. Tetszik, nem engedhetem meg magamnak és ezt fel is fogtam nem próbálok úgy tenni, valami gagyi utánzattal mintha megengedhetném.
2009. dec. 3. 04:04
 3/53 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, hogy a felvázolt eredeti táskás, meg a dikk má vettem a józsefvárosin dijort közül kit kerülnek el inkább...
2009. dec. 3. 04:10
 4/53 anonim ***** válasza:
27%

Első, te akkor gyökér vagy :DDD Elröhögtem magam a válaszodon!:DDD

Kérdező, teljesen igazad van! Ha valakinek nincs pénze eredetire, akkor ne hordja azt a márkát! Annyi sok szép olcsó óra, ruha, táska van még.

De az a legszebb, mikor 14 éves kis csitrik felvágnak a kamu LV-tonjukkal :D

(Különben első, nekem sincsenek ilyen márkás cuccaim, mégse villogok a kamummal ;))

Ja, és barátom is van 3 éve :D

2009. dec. 3. 05:32
 5/53 anonim ***** válasza:
68%

Sznobok vagytok.

1. a tinik ( te is) a divatot követik.Működik köztük a csordaszellem : olyan akarok lenni,mint más.

Minden tini brotválja az intim részeit,mert égő ha nem borotválja.

Minden tini vasalja,zselézi a haját,mert égő,ha természetes a haja.

Miért lenne más,ha ruházatról van szó.

Azt pedig,hogy milyen egy valódi,nagyon kevesen veszik észre.Sokszor csak a címke árulkodik róla,de lényeges különbség nincs a kettő közt.(nem tini vagyok,és elég sok valódi és nem valódi cuccot láttam már,tehát tapasztalatból mondom.)

Akinek pedig nincs pénze valódira,az kénytelen hamisat venni.És biztosan nem érzik égőnek,de megvan az illúziójuk,hogy divatos holmiban járnak.

Csak az olyan sznobok érzik ezt égőnek,mint te.

2009. dec. 3. 06:08
 6/53 anonim ***** válasza:
36%
"Akinek pedig nincs pénze valódira,az kénytelen hamisat venni." -> Mert? Pisztolyt fognak a fejéhez?? AKINEK NINCS PÉNZE VALÓDIVAL, NE VILLOGJON KAMUVAL!!!!
2009. dec. 3. 06:24
 7/53 anonim ***** válasza:
63%

Én soha nem veszek hamisat kivéve ha nem látszik rajta,mert az gagyi.De én nem azért veszek olyat,mert jaj de jó ha gazdagnak néznek,hanem mert tetszik.

Egyébként hidd el,tudnék neked eladni olyan ruhát amire nem mondod meg,hogy hamis:) Na az olyanokat veszem fel!

2009. dec. 3. 07:20
 8/53 anonim ***** válasza:
62%
06:24...miből gondolod,hogy villognak vele?:O
2009. dec. 3. 07:21
 9/53 anonim ***** válasza:
94%
Többféle ember van. Van, aki megveszi a hamisat, és dicsekszik vele, kihívóan kirakja, na az tényleg szánalmas. De a legtöbb ember magasról tesz rá, mi van a táskára, ruhára írva, a minősége a lényeg. És attól, mert valami hamisítvány, még lehet jó a minősége, és mondjuk tizedannyiba kerül. Ez két jól elkülönülő népcsoport, a tinik (akik majmolnak) és a felnőttek (akik praktikusak). Persze vannak gyereknek maradt felnőttek is.
2009. dec. 3. 08:02
 10/53 anonim ***** válasza:
84%

Sztem egy LV táska akkor is ciki, ha valódi. Sőt, akkor még cikibb!

600.000Ft-ot kiadni egy táskára nem vall értelmes gondolkodásra. Aki ilyet vásárol, az annyira sznob, hogy már a nem vállalható kategóriába lépett.

Az igazi minőségi ruhák, táskák, stb nem hivalkodnak. Nincsenek rajtuk látványos márkajelek, egyszerűen csak nagyon jók.

Az ilyen D&D, Prada, Lv cuccok csak a kivagyi divatmajmoknak készülnek...

2009. dec. 3. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!