Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó a hamis cuccokban?...

Mi a jó a hamis cuccokban? Nem érzi égőnek, aki hordja? Egyáltalán tudja, hogy hamis?

Figyelt kérdés

Én most épp a teszveszen nézelődtem és hihetetlen mennyi a józsefvárosi "adidas", a gagyi kitty, hamis playboy, gagyi vuitton, dior, gucci stb stb stb.

És ezeket megveszik és hordják. Nem tűnik fel, hogy gyakran nem is létezik a modell, amit megvesznek, nyilvánvalóan igénytelen, gyenge minőség, ha még hasonlít is, akkor meg akkora eltérések vannak, hogy kiüti az ember szemét?

Mi benne a jó? Mit érez aki felveszi? Látott már eredetit? Ha tetszik és menő, azt tudja, hogy a szintén józsefvárosi márkás cuccokra élvezőkön kívül aki vágja is mi az a vuitton, az azt is látja, hogy nem eredeti?

Egyszerűen nem értem, ha valaki vágyik valami nagy márkás cuccra, de nem telik rá, akkor miért vesz valami gagyit? Lehet magát meggyőzi, hogy jó, de aki látja, hogy milyen büszke a hamisítványára, az csak szánni tudja...

2009. dec. 3. 02:03
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
47%

Az jó a hamis cuccokban, hogy tized annyiba kerülnek és pár divatmajmon kívül senki se nézi, hogy ez most hamis vagy nem.

Betojok vannak még rajtad kívül ilyen emberek?!

2009. dec. 3. 09:22
 12/53 anonim ***** válasza:
67%
egy hamison látni, hogy hamis. tele van a csak playboy cuccokkal, de mellette egy ronda műbőr cipőben mászkál? nyilván hamis. szerintem is szánalmas. olyat veszek, amit a pénztárcám megenged, ha lehet szépet, bőrt. úgyis ordít, ha hamis, az pedig gáz.
2009. dec. 3. 09:55
 13/53 anonim ***** válasza:
39%
09:55 hidd el,hogy van olyan amin nem venni észre,hogy hamis...munkámból adódóan volt már szerencsém:)
2009. dec. 3. 12:08
 14/53 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj ezen ne törd magad,kb 10 osztály társam szaladgál hamísitott világ márkás holmikban,lesem tagadhatnák,hogy hamis,mert átlag keresetű szülők gyerekei.Amúgy nem az összes gagyi,a török ruha jó mínőségű két éve vettem a józsefvárosi piacon egy DG farmert,azóta nem kopott és teljesen jó,ez az egyetlen hamisított ruhám,de engem nem zavar ha valaki ilyet hord,ő dolga.Amúgy elsem tudnád hinni,hogy mennyien vesznek onann ruhát aztán a váci utcán meg eladják több száz ezer forintért.Emlékszem amikor voltam a piacon egy nő vett egy halom parfümöt természetesen az üzletébe,ennyit erről.
2009. dec. 3. 12:50
 15/53 anonim ***** válasza:
63%

Azért vesznek hamisat, mert nincs pénzük az eredetire.

08:07nak igaza van. Nem normális dolog, hogy valaki átlagkeresetből egy évig gyűjt egy táskára amit más megvesz kétezerért :D Szerintem ők a viccesek. Nekem nincsenek hamisított cuccaim, de ha összetalálkoznék egy olcsó, jó fazonú Prada táskával, nem gondolkoznék, hogy "jaj mit szólnak, kinevetnek, ó!"

És nem hiszem, hogy villognának a hamis cuccokkal az emberek. (na jó biztos van, csak én még nem láttam) Egyszerűen csak tetszik nekik a mintája és kész. Egyik osztálytátsam "Dior" feliratú felsőt vett, és azt se tudta, mi a Dior. Na és? Jó színe volt.

Ha tetszene az a nyomorult Playboy nyuszi, száz százalék hogy én is vennék kamu cuccokat, mert azokból tényleg van olyan, ami eredeti és hamisnak néz ki :D vagy hamis és olyan mint az eredeti, fene se tudja... :D

Igenis, ha valakinek tetszik a nyuszi és szivesen hordja, nem kell dupla árat fizetnie érte!

És lehet, hogy ti a kamu cuccokat hordó lányokat nézitek le, de én meg azokat, akiknek már csak erre van idejük :)

2009. dec. 3. 13:30
 16/53 anonim ***** válasza:
57%

előző vagyok.

Én is büszke vagyok rá, ha van egy új cuccom. Miért, mit kéne tennie? Letakarnia...? Dehogyis. Örül, hogy ilyen jó táskát vett ilyen olcsón. És tudod mit? Jól teszi!

2009. dec. 3. 13:35
 17/53 anonim ***** válasza:
66%
Én is hordok hamís világ márkás holmikat jó minőségüek,nem az gagyi féle, a bélésében is bent van a márka név. Miért ne tenném? Mivel jobb,hogy mondjuk veszek egy hamis farmert 5-10ezer forintért,vagy az a réteg aki meg 250 ezer forintot ad ki farmerra,valahol mindkettő furcsa nem de?
2009. dec. 3. 13:47
 18/53 anonim ***** válasza:
75%

08.07. adta a legértelmesebb választ. persze aki megteheti és tényleg tetszik neki az a krix-krax-olt LV táska, az vegye meg. de csak azért megvenni vmit 600 ezerért, h aztán felvágjon vele, ez egyenesen szánalmas. aki gazdag, de mégsem az a felvágós mutogatós fajta, annak megvan a saját stílusa, megvannak a kedvenc boltjai, és nem vágnak fel a pénzzel. a normális, szolid, diszkrét, de gazdag divat az nem egyenlő azzal, hogy a hatalmas márkajelzést hazsnálom fel mintául. és tudom miről beszélek, kérlek ne kössetek bele, hacsak nem éltek benne.

ugyanakkor elsőnek is vmilyen szinten igaza van h cvannak olyan emberek akiknek télleg tökmindegy h mivan rajta, nincs sok pénze, kimegy a piacra, kb aztse tudja mi azaz LV, csak eccerűen ezvolt olcsó, meg neki az tetszett és megvette. ilyen emeberek is vannak.

és vannak azok, akikről a kérdező beszél, akik télleg direkt veszik meg a gagyit, h aztán hátha azthiszik h az eredeti. csak sajnos kicsit félrenézik, mert sokszor első ránézésre láccik h ez gagyi, a második pedig h KI hordja, sokszor abból is rögtön lejön h ez 100% hamisítvány, elég csak az emberre nézni.

van egy történetem....eccer az arténa plázában álltam sorban a kasszánál, és mögöttem 3 kis csitri vihogott orrbaszájba, és az egyik hamis LV táskáját nézegették, és közben úgy csináltak, mintha az eredeti lenne, és baromi drága, erről beszéltek h ő hol vette, és mennyi pénzért. nekem éppen csörgött a mobilom, barátnőm hívott. barátnőm mindsig halkan beszél a telefonba, ráadásul a csitrik is mögöttem viháncoltak. beleszóltam kicsit hangosabban a telefonba, hogy xy lécci kcisit hangosabban , mert mögöttem a csajok egy hamis LV táskán viháncolnak már negyed órája. rögtön bekussoltak. kifele menet közöltem velük, h az LV márkajelzésen az L szára döntve van, de ezen nincs. máskor nézzék meg jobban h mit vesznek a piacon. olyan vörös lett mind a 3, h már nekem volt égő :D

ne gondoljhatok gonosznak, eccerűen csak felment bennem a pumpa, mert aznak ők voltak kb a 3. csoport akiket a plázában láttam, akik vmi hamissal akartak felvágni.

2009. dec. 3. 13:55
 19/53 anonim ***** válasza:
67%

Elkell,hogy meséljem a MAPU történetét..

Barátnőm vett egyszer egy nadrágot.Rá volt írva,hogy MAPU,jó nagy,fekete színű betűkkel.Ez a MAPU egy PUMA hamisítvány volt..jó nagyot röhögtünk rajta.MAPU=PUMA ..-->mit lehet élvezni a hamisítványokban??A HIBÁT xD és az olcsóságot is persze...olcsó..de a hamisítvány akkor lesz csak igazi,jó hamisítvány,ha nem hibázzák el a márka nevét..ez a bizonyos MAPU termék még hamisítványnak sem volt jó.Aztán barátnőm elég hamar eldobta xD

2009. dec. 3. 14:00
 20/53 anonim ***** válasza:
29%
Imádom a Lv táskát a Diort a Guccit a D&G és nem tartom szánalamsnak ha valakinek nem telik rá és inkább vesz hamisat sőt! egyedül a Lv táskábol van eredti az országban abbol is csak egy helyen...amuyg csak rendelni lehet és lehet h az is hamis.
2009. dec. 3. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!