Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó a hamis cuccokban?...

Mi a jó a hamis cuccokban? Nem érzi égőnek, aki hordja? Egyáltalán tudja, hogy hamis?

Figyelt kérdés

Én most épp a teszveszen nézelődtem és hihetetlen mennyi a józsefvárosi "adidas", a gagyi kitty, hamis playboy, gagyi vuitton, dior, gucci stb stb stb.

És ezeket megveszik és hordják. Nem tűnik fel, hogy gyakran nem is létezik a modell, amit megvesznek, nyilvánvalóan igénytelen, gyenge minőség, ha még hasonlít is, akkor meg akkora eltérések vannak, hogy kiüti az ember szemét?

Mi benne a jó? Mit érez aki felveszi? Látott már eredetit? Ha tetszik és menő, azt tudja, hogy a szintén józsefvárosi márkás cuccokra élvezőkön kívül aki vágja is mi az a vuitton, az azt is látja, hogy nem eredeti?

Egyszerűen nem értem, ha valaki vágyik valami nagy márkás cuccra, de nem telik rá, akkor miért vesz valami gagyit? Lehet magát meggyőzi, hogy jó, de aki látja, hogy milyen büszke a hamisítványára, az csak szánni tudja...

2009. dec. 3. 02:03
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el azokat,akiknek csak hamisra telik,ha nekik az tetszik,és csak azt engedi meg a pénztárcájuk,hát vegyék meg azt,senkinek nem ártanak vele.Csak akkor húzzák meg magukat,és ne vágjanak fel vele,mert az már tényleg képmutatás,hiszen úgyis lerí a cuccról,hogy eredeti,vagy sem.Velem is fordult már elő,hogy vettem a piacon hamis Puma cipőt,és tisztában voltam vele,hogy hamis,mégis megvettem,mert arra tellett.Viszont nem vágtam fel vele,meghúztam magam,és nyilván látták rajtam,hogy milyen ,,osztályba" tartozom,de nem bántott érte senki,mert nem is játszottam az eszemet,hanem csendben maradtam.Természetesen,olyan is előfordult már,hogy összegyűlt a pénzem egy eredeti cuccra,és megvettem,de attól sem éreztem magam többnek másnál,tetszett,megvettem,hát istenem.Szerintem fogadjuk el,hogy vannak ilyen,és vannak olyan emberek,ne egymás pénztárcájában turkáljunk,mert az gusztustalan dolog.
2009. dec. 3. 19:16
 32/53 anonim ***** válasza:
a 16:24es vagyok és kössz a nyelvvizsgás válaszolónak h úgy állított be mint a hülye libát...2 középfokú nyelvvizsgám van angolból és franciából,és hidd el nekem is vannak úgymond "magasztos" álmaim de attól még nőből vagyok...am bocsi a OFFért:$:)
2009. dec. 3. 20:43
 33/53 anonim ***** válasza:

17:53-as vagyok.

Egyre jobban érzem magam:Dmintha egy vígjátékban lennék.de lehet hogy csak én vagyok a hülye, de felvidít ez a sok kommentár.Talán mert a a válaszok mind olyan komolyak, közbe meg egy teljesen jelentéktelen dolgoról van szó:D

2009. dec. 3. 21:24
 34/53 A kérdező kommentje:
18.39 ha a úgy vonul, hogy de fasza és drága rucikám van, akkor azért nem árt, ha legalább tényleg az.
2009. dec. 3. 21:43
 35/53 anonim ***** válasza:
90%

Hú, erről tényleg mindenkinek megvan a véleménye.

Nekem sem tetszenek a hamisítványok, és márkajelzések sem, sőt nem is bírom ha egy fölsőre nagy betűkkel ki van írva a márka. Az LV és a Gucci táskák már a kezdetektől márkajelekkel tarkított anyagból készültek.

Engem minden taszít amiből sokat látok, például kinéztem egy pepita táskát, de már nem kell mert máshol is elkezdték árulni, nem szeretem követni a csordát, így hamis cuccokat sem veszek, az igaziról meg csak álmodozom, ha megtetszik valamelyik de az sem lehet egy egyen táska például.

Mindenki különálló egyéniség, csak éppen ez nem nagyon látszik, pedig az öltözködéssel is ki lehet fejezni azt ami belül van.

2009. dec. 4. 00:12
 36/53 anonim ***** válasza:
76%

És biztos hogy azért vonulnak mert el akarják hitetni veled hogy márkás a cuccuk? És ha csak simán magabiztosak? Meg amúgy is, a cigánylányok olyan hangosak, ki tudja, épp miért kiabálnak :D

A többi véleményemet már leírtam.

Nem akartam megbántani a nyelvvizsgás stylistot, de szerintem ha valaki egy évig gyűjt csak azért hogy márkás táskája legyen, az-szerintem-nem vall érett gondolkodásra. Inkább pénzközpontúságra...

de nem ismerlek, úgyhogy nem állítom biztosan. Inkább azt feltételezem, hogy egy tanult lány vagy, aki ad a ruházatára.

Ennek ellenére senkinek sem kéne leszólnia azokat, akiknek nem telik igazira (de ezt is elmondtam már)

Mert ebből az következik, hogy akinek igazira telik, az magasabb rendű, ezt pedig gondolom senki sem gondolja komolyan...

2009. dec. 4. 14:38
 37/53 anonim ***** válasza:
58%

Úristen mennyi kommentár egy ilyen átlag kérdéshez:D

Szerintem addig nem ciki amíg az illető nem menőzik vele,hogy húú rajtam egy Armani pulcsi van,meg amíg mondjuk nem sz*rul van hamisítva pl DG helyett DB. Szóval engem nem zavar,pont tegnap néztem egy újságot és kicsit sem túlzok volt benne egy Ferré kabát 1.700.000 forintért,ha valaki ennyi pénzért vesz egy kis őszi kabátkát az elég ciki.Nekem is vannak hamis cuccaim,de egyszer sem mondtam senkinek,hogy hé figyelj az én polom bélésében Gucci felirat van,nem azért vettem,mert Gucci hanem azért,mert tetszik a stílus:)Rengeted ember vesz hamisított ruhákat és szerintem többségük,nem azért,mert ott van benne a nagy márka név,hanem azért mert jól nézki az adott ruha,nehogy márcsak a milliomosok kiváltásága legyen LV feliratú táskákban szaladgálni.Egy tökéletesen hamisított holmit nem lehet megkülönböztetni az eredetitől.

2009. dec. 5. 14:52
 38/53 A kérdező kommentje:

Egyet nem értek. Miért ciki a milliós kabát? Ha annyi pénze van, megvan a világon mindene, és tetszik neki, hogy hogy kézzel megcsinálják neki olyan minőségi anyagokból, tökéletesen rá, és nem sokan járnak benne, akkor kenje a hajára a pénzét és menjen a westendbe az átlagos fizetésűekkel vásárolni, mert ciki a dizájner cucc? Ezek nem azért veszik meg, hogy a szegény emberen röhögjenek, hogy ne nekem egy millió volt a kabátom.

Gondolom egy Cameron Diazra senki nem mondaná rá, hogy milyen ciki, hogy nem elég neki a Mangoból a ruha.

2009. dec. 6. 02:14
 39/53 anonim ***** válasza:
38%

jaj dehát nem is erről van szó, hanem az átlagfizetésűekről, akik azért raknak el a fizetésükből, h elmondhassák "jaj nekem egy igazi prada cipőm van"

ez sznobság.

a prada cipőt meg a hasonló sz.rságokat az ilyen Cameron Diaz-féléknek találták ki, akik ahelyett hogy a megmaradt pénzükkel a szegényeknek segítenének, inkább vesznek egy márkás cipőt

2009. dec. 6. 08:57
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Itt arról van szó, hogy parádézni drága vagy drágának tűnő cuccokban gáz. Tökmindegy, hogy eredeti vagy hamisítvány. Az igazi gazdagok nem erre verik, ez csak a celebek szokása.
2009. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!