Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szokjam meg?

Hogyan szokjam meg?

Figyelt kérdés

Cipő probléma!

Pár hónap múlva lesz a gimis ballagásom.

Már szalagavatóra is meg volt az egységes cipőnk és ruhánk,sajnos a többség egy 10 cm sarkú pántos körömcipőt választott ki!

Én is meg kaptam ezt a cipőt de még nem hordtam mert szalagavatón nem voltam ott mert egy kisebb autó balesetet szenvedtem utasként!

Sajnos ballagáson is az egységes ruhánkba és cipőbe kell lennünk.

Kérdésem az lene ,hogyan szokjam meg az ennyire magas sarkú cipőt nekem eddig max 4-5 cm sarkú cipőim voltak de azokat is ritkán hordtam! Egyébként a méret passzol nem lötyög a cipő a lábamon ,nem is nyom a magas sarok ellenére eléggé kényelmes (legalábbis a cipőpróba alatt az volt,meg itthon volt a lakásban egy fél órát rajtam), csak eddig még nem hordtam huzamosabb ideig ilyen cipőket a ballagásunk meg 2-2.5 óra lesz! Van valami fortélya az ilyen cipők hordásának?

Egyébként ugyan ilyen cipőnk van!

[link]

2014. jan. 18. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
járkálj benne, hogy megszokd :) úgy a legkönnyebb
2014. jan. 18. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

úristen,hogy választhatta ezt a cipőt sok ember??? :D

egyébként én a deichmannba kapható talpbetétet javaslom,azzal kényelmesebbé tudod tenni.

2014. jan. 19. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz hogy előírják az egyforma cipőt :s, ráadásul ez túl magas is, pláne ha valakinek kisebb a lába. Próbáld otthon hordani mindig egy picit többet.
2014. jan. 19. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem szoknám meg. Szólnék, hogy én ezt nem leszek hajlandó felvenni. Nem kényszeríthetnek rá. Észérvekkel elmagyaráznám nekik, hogy az egyenruha oké, mert jól mutat, de a cipőt az égvilágon senki nem fogja nézni, hogy pont egyforma-e vagy sem.

Ha az osztálytársaim nem fognák fel, akkor szólnék az osztályfőnökömnek.

Egyébként nyilván nem valami rikító zöld edzőcipőbe mennék, hogy csak azért is kilógjak, hanem felvennék egy ehhez nagyon hasonló cipőt, csak kicsi sarokkal. Úgy nem is fog feltűnni, és senkit nem fog érdekelni.

2014. jan. 19. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyedül én vagyok az az osztályban a lányok közül aki nincs oda a magassarkúkért,a legtöbb osztálytárs nőm még suliba is gyakran magassarkúban vannak!.Sajnos az osztály főnökünk is fiatal 29 éves nő ő is ugyan ebben az összeállításban lesz mint mi!

Hát akkor próbálom minél többet hordani legalább itthon,amúgy a járással van a legnagyobb bajom a számomra nagyon magas sarok véget labilisnak érzem a járásomat,de remélem igazatok lesz gyakorlással megszokom.

2014. jan. 19. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló a talpbetétet is kipróbálom köszi az ötletet!
2014. jan. 19. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!