Hogyan szokjam meg a vért?
már azt hittem te is vagdosós hülyegyerek vagy:D
volt már szerencséd nyitott emberhez?:) mármint a szó szoros értelmében nyitott:D
igazábol nem.
csak elképzenli tudom, hogy ott helyben elájulnánk. jó nem ennyire írtozom vagy ha sok videót néznénk lehet, hogy elöbb v. utobb megszokom?
hagyd már:D
én voltam boncoláson is meg sebészi műtéten is... egyáltalán nem para:D
a boncolás kicsit morbid volt... olyan éles kése volt, hogy a csontot átvágta vele... én meg itthon szarakodok egy szelet kenyérrel:D
majd ha eljutsz oda, akkor megszokod:) úgyis vagy 10 évet fogsz az orvosin tölteni, azalatt lesz időd:D
Nekem van egy orvostan hallgató ismerősöm, aki szintén ilyen gondban volt. Mesélte hogy mennyire izgult a legelső boncolása előtt és először ki is kellett ülnie a folyosóra mert nem merte nézni, mi folyik ott. Az egyik társa rángatta vissza a boncterembe és rájött hogy nem is olyan vészes. Most már elég sok boncoláson van túl (mármint nem ő végezte, csak nézte)
Alapvetően engem is nagyon érdekelt egy időben az orvoslás, de pontosan ilyen gondok végett nem ezt az irányt választottam. Nem bírnám végig nézni hogy valaki elvérzik, vagy valakinek a kiálló csontját teszik vissza éppen. Nekem ez túl sok és túl rizikós helyzet lenne :)
Mindenesetre remélem, neked is sikerül túl tenned magadat ezen a problémán, mint a fent említett ismerősömnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!