Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szokjam meg a vért?

Hogyan szokjam meg a vért?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Igyál sokat, előbb-utóbb megszokod.
2013. jún. 29. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
milyen érintkezésben vagy vele? miért kellene megszoknod?
2013. jún. 29. 20:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon de nagyon érdekel az orvoslás...
2013. jún. 29. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:

már azt hittem te is vagdosós hülyegyerek vagy:D

volt már szerencséd nyitott emberhez?:) mármint a szó szoros értelmében nyitott:D

2013. jún. 29. 20:53
 5/12 A kérdező kommentje:

igazábol nem.

csak elképzenli tudom, hogy ott helyben elájulnánk. jó nem ennyire írtozom vagy ha sok videót néznénk lehet, hogy elöbb v. utobb megszokom?

2013. jún. 29. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

hagyd már:D

én voltam boncoláson is meg sebészi műtéten is... egyáltalán nem para:D

a boncolás kicsit morbid volt... olyan éles kése volt, hogy a csontot átvágta vele... én meg itthon szarakodok egy szelet kenyérrel:D

majd ha eljutsz oda, akkor megszokod:) úgyis vagy 10 évet fogsz az orvosin tölteni, azalatt lesz időd:D

2013. jún. 29. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Kösz :) :)
2013. jún. 29. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem van egy orvostan hallgató ismerősöm, aki szintén ilyen gondban volt. Mesélte hogy mennyire izgult a legelső boncolása előtt és először ki is kellett ülnie a folyosóra mert nem merte nézni, mi folyik ott. Az egyik társa rángatta vissza a boncterembe és rájött hogy nem is olyan vészes. Most már elég sok boncoláson van túl (mármint nem ő végezte, csak nézte)

Alapvetően engem is nagyon érdekelt egy időben az orvoslás, de pontosan ilyen gondok végett nem ezt az irányt választottam. Nem bírnám végig nézni hogy valaki elvérzik, vagy valakinek a kiálló csontját teszik vissza éppen. Nekem ez túl sok és túl rizikós helyzet lenne :)

Mindenesetre remélem, neked is sikerül túl tenned magadat ezen a problémán, mint a fent említett ismerősömnek :D

2013. jún. 29. 22:48
 9/12 anonim ***** válasza:
én a boncoláson vigyorogtam mint a vadtök:D marhára élveztem.. csak az első 2 perc volt kétes, de aztán a boncmester mondta, hogy jöjjünk közelebb, mert nem látunk semmit.. aztán odamentünk és tökjó volt:D valami zsírdarabka mondjuk rámfröccsent, de sebaj, elvégre azért volt rajtam a zöld izé:D
2013. jún. 30. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
ha orvos akarsz lenni, akkor tudod hogy természetes dolog az, hogy egy testet ha felnyitnak, abból vér folyik. lehet hülye példa, de egy autó szerelő mikor felnyitja a blokkot, abból olaj folyik, mert az a természetes. Te, aki orvos akarsz lenni, embereket fogsz felnyitni, abból pedig vér folyik. te azért leszel orvos mert gyógyítani akarsz és ez hozzá tartozik. ne félj, ha bekerülsz ide az orvosira, megszokod és nem fog gondot okozni a látványa. a prosecturán nem igazán a vér látványa az, ami sokkoló, sokkal inkább a szagok és némely holttest látványa. nekem speciel nem volt ilyen félelmem, de mikor egy kisgyereket vagy csecsemőt kellet felboncolni, kimentem mert egyszerűen nem birtam nézni.
2013. júl. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!