Hogyan szokjam meg a tűsarkat, vagy egyáltalán a magassarkú cipőket?
Figyelt kérdés
Kb. 4 éve hordtam utoljára magassarkút, annak is 2-3, max 5cm-s sarka volt.Viszont most szeretnék magamnak venni egy-két topánkát de félek nem fogom bírni és csak kidobott pénz lesz.Szeretnék kicsit nőiesebb lenni.Hogy kezdjek neki?2011. máj. 5. 21:02
1/4 anonim válasza:
úgy, hogy el kezdesz benne járni és majd megszokod. Pár napig idétlen fogsz járni és fájni fog a lábad.
2/4 anonim válasza:
Egy magassarkútól nem leszel se nőiesebb se szebb, de ha nem tudsz benne járni akkor nevetséges még lehetsz. Inkább hordj normális szép lapos talpút, vagy olyat aminek kicsi sarka van. Jobban jársz és a lábad sem fog fájni.
3/4 anonim válasza:
nem értek eggyet az elöttem íróval abban hogy a magassarkú cipőtöl nem lesz nőies,mefelelö ruhával abszolút az. Vegyél elösször csak kis sarkút és próbálgasd,és hogy ne legyen drága a kínaiba vedd 3000 körül már van.
4/4 anonim válasza:
Pont emiatt nem vettem meg a minap egy cipőt. Sosem jártam magas sarkúban, nem tudom hogy kell. Pedig nagyon megtetszett az a cipő!
Viszont azt már láttam, hogy a magas sarkúban mászkálók fele igazából úgy jár benne, mint aki besz*rt, mert nem tudnak járni benne, csak szeretnének nőiesek lenni, és azt hiszik, hogy 10cm sarok = nőiesség. Pedig nőiesnek lenni magas sarkú nélkül is lehet. Szerintem az 5cm is magas sarkú, nekem pl. épp elég. És kényelmes is.
Úgyhogy én pl. egyetértek 22:26-al.
Arról nem is beszélve, hogy a 2-4cm-es sarok a legegészségesebb.
De egyébként egyszerűen fel kell venni és megtanulni járni benne. Mászkálni benne otthon is, ha nagyon nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!