Anyának most lesz az esküvője és nem tudodm, hogy mit vegyek fel. Nem vagyok egy 30kg-os, de nem is 90. Mindenképpen nadrágot szeretnék sportcipővel amit megengedtek. Nem vagyok az a rózsaszín típus ja és 13 éves vagyok. Mondtok valami jó ötletet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 18:42
11/17 anonim válasza:
Ha nagyon nem akarsz szoknyába, vagy ruhába menni, akkor menj abba, amibe az iskolai ünnepségekre szoktál menni, vagyis fekete nadrág, fehér felső szép cipővel. Én is 13 éves vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy egy esküvőre ne "csinosan" (a koromhoz képest), nadrágba és tornacsukába menjek.
12/17 anonim válasza:
Egyszerű:kérd meg édesanyádat, hogy kisérjen el, vagy a hgugát, növérét, akárkijét,akinek van izlése és akkor nem lesz baki:)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik hasznos tanácsot adtak, közdtük a 10. -et
A csizma még szóba jöhet...
2014. jan. 17. 08:52
15/17 anonim válasza:
Nyilván csak az az egyetlen válasz lehet hasznos, amelyik téged véd. Anyukád esküvője nem az az alkalom, amikor reklámoznod kéne, hogy te most lázadsz a nőiesség ellen. Lehet, hogy inkább sportosan öltözködsz a hétköznapokon, de ha tetszik, ha nem, ez egy elegáns ünnepély, ahol meg kell adni a módját. Tiszteld már meg azzal, hogy felveszel egy elegáns blúzt egy szép cipővel. Ez a nap nem rólad szól, meg a te "stílusodról". Amúgy meg ne legyünk már ilyen álszentek, hogy egy esküvőn nem számít a külcsín...
16/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem csak az az 1 számít. Mindegyiket elolvastam és megfogatdam. Már meg is vettük a blúzt és nem farmerben megyek. Amúgy meg ha nem segíteni szeretnél akkor egyáltakán miért válaszolsz?
Köszönöm mindenkinek!
2014. jan. 18. 10:42
17/17 anonim válasza:
Ha így akarsz lázadni az esküvő ellen akkor ok a szerelés.
Különben meg egyszer kibírsz egy szép ruhát szép cípővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!