Anyának most lesz az esküvője és nem tudodm, hogy mit
vegyek fel. Nem vagyok egy 30kg-os, de nem is 90.
Mindenképpen nadrágot szeretnék sportcipővel amit
megengedtek. Nem vagyok az a rózsaszín típus ja és 13
éves vagyok. Mondtok valami jó ötletet?
Amid van és jól érzed magad benne. A sportcipőhöz nem gondolom, hogy csili-vili ruhát kellene felvenned.
2014. jan. 16. 18:47
2/17 anonim válasza:
Biztos sportcipőben szeretnél menni? És ezt megengedték? Milyen magas vagy és mégis hány kg? 31 vagy 89 között mennyi? Hajad, szemed színe?
2014. jan. 16. 18:48
3/17 anonim válasza:
Sportcipő? 13 évesen? Esküvőre? Erősen felejtős. A lányom 9 évesen bele van zúgva a fekete "kopogós" cipőkbe, 13 évesen ne ragaszkodj a sportcipőhöz. A CCC boltokban most pici pénzért lehet alkalmi cipőket venni. Még úgy is megéri, ha többet nem veszed fel. Kérlek ne csinálj magadból bohócot. Nadrágot esetleg a H&M-ben nézd meg, ott lehet aranyosakat kapni.
4/17 anonim válasza:
Most komolyan farmernadrágba és sportcipőbe akarsz elmenni anyukád esküvőjére??Borzalom.Ja,hogy miért írok farmert,mert egy ünneplős fekete nadrág undorítóan mutat egy sportcipővel...
5/17 anonim válasza:
13 évesen lehetne több igényed,minthogy egy sportcipőt vegyél fel édesanyád esküvőjére.
2014. jan. 16. 18:51
6/17 anonim válasza:
Nem leszel attól rózsaszín típus, hogy tisztességesen felöltözöl egy esküvőre. A sportcipőt tessék elfelejteni. Lehet, hogy divat, de rendkívül nevetséges, ha ALKALOMRA is felveszed.
2014. jan. 16. 18:52
7/17 anonim válasza:
valószínűleg én is megengedném a lányomnak, hogy úgy öltözzön, ahogy jól érzi magát, de ennek ellenére nagyon boldog lennék, ha erőt venne magán és megtisztelne azzal, hogy felöltözik úgy, ahogy egy esküvőre illik, mert örömet akar szerezni nekem.
2014. jan. 16. 18:55
8/17 anonim válasza:
Buta liba. Iskolai ünnepélyre is sportcipőben mész? Nehéz lenne felvenni, mondjuk egy fekete nadrágot, blúzzal?
2014. jan. 16. 18:59
9/17 anonim válasza:
Fekete vászonnadrág, balerina és egy elegáns blúz.
Ha nem akarsz nagyon kiöltözni ez tökéletes, de sportcipőt ne vegyél már fel,csak akkor, ha mindenki más is farmerban jelenik meg.
Te sem éreznéd jól magad a templomban tornacsukában a sok kiöltözött ember között, ha meg templomi ki is marad akkor is illik elegáns lenni egy esküvőn.
2014. jan. 16. 19:03
10/17 anonim válasza:
Szerintem ,meg ha megengedték neki, akkor ebbe nem nagyon kéne beleszólnotok, egyébként sem fogjátok tudni megváltoztatni a döntését( a buta liba meg szerintem kicsit erős kifejezés rá ). Valaki nem tudja magát jól érezni a csili-vili ruhákban,akkor miért kéne magát belekényszeríteni, egy olyan öltözékbe, amibe nem érzi jól magát? Nem az a lényeg, hogy ki milyen ruhát vesz fel,hanem a részvétel, hogy ott van, és feltehetőleg örül az anyja boldogságának.
Egyébként csak egy vmit kéne megváltoztatnod, a cipőt. Mert sportcipőhöz sajnos nem igen lehet jó tanácsot adni. Egy fekete csizma mondjuk? Azt sem vennéd fel egy fekete gatyával?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!