Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlott tunikát viselnem?

Ajánlott tunikát viselnem?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a tunikák, szívesen viselnék, de több okból is nagyon bizonytalan vagyok. Az utóbbi időben felszedtem pár kg-ot, 5-7 kg felesleg van rajtam. Nőies alkatom van, nagy mellem, széles csípőm viszont a hasamat szeretném eltakarni. Mell alatt húzott, lefelé szélesedő, A vonalú felsőkre gondoltam. Mit gondoltok, jól állna?

2014. jan. 1. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
szerintem ja
2014. jan. 1. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy? Ha 160cm alatt, akkor vigyázz, ne legyen túl hosszú a felső, pl fenék alá ne érjen, mert akkor optikailak levág a lábaidból.
2014. jan. 1. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
szerintem ja
2014. jan. 1. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:

163 cm vagyok, és 72 kg... :(

Általában 65 szoktam lenni, azzal most is elégedett lennék...Soha nem voltam vékony alkat, de ezzel alapvetően ki vagyok békülve, a feleslegek zavarnak. :)

A másik, amit elfelejtettem írni, hogy a cicanadrágokat annyira nem kedvelem. A szűk szárú farmer ilyen felsőkkel előnyös?

2014. jan. 1. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nekem is hasonló az alkatom. Régebben én is szerettem az ilyen össze állításokat, de rájöttem hogy ha ezt egy magassarkú vagy magasított talpú cipővel veszem fel akkor az sokat dob rajta(m). Bár az utóbbi 1 évben inkább a térdig érő egybe ruhák szerelmese vagyok, ezt is magassarkúval, és harisnyával télen cicagatyával veszem fel. Írtad hogy nem szereted a cicanadrágot. szerintem simán viselheted, de ne kövesd el azt a hibát amit egyre többen, hogy cicagatyához olyan fölsőt vesznek amiből kint van a fenekük, és olykor még a bugyi vonaluk is látszik. Olyan fölsővel ami legalább fenék alatt 10 cm-rel ér. ehet is ajánlom a magassarkút. Én olyan 8-12cm-ig is elmegyek de egy kb 5cm-es magasság is elegendő. (ha eddig még nem nagyon hordtál magassarkút, ajánlom a magasított talpú cipőket, nagyon kényelmesek)

Remélem segítettem

18/L Stylist

2014. jan. 3. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszod, rengeteget segítettél! (Lehet, később, évszakváltáskor is kikérem majd a tanácsod. :) )

Általában magas, vagy legalábbis emelt sarkú cipőket hordok, a lapos talpúban nagyon fájnak a lábaim. Van cicanadrágom, de valamiért idegenkedem tőle, lehet azért, mert tucat lett, és én azt sosem szerettem... :/

2014. jan. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!