Szerintetek is gáz dekoltált felsőt viselnem?
Nagy melleim vannak, ezért sokszor egy ártatlan kis felső, nyári trikó is eléggé hangsúlyozza, azt amim van. Az egyik barátnőm meg is jegyezte, hogy én állandóan kiteszem mindenem... Pedig ez nem igaz, de hát nem tudom hogy eltakarni...
24/N
Meleg van. Nehogy már a nagy melleid miatt garbóban járj! Különben is,ami szép,azt hadd lássák. Bár nekem lenne nagy mellem..:) Nem zavarna, ha látszana. :)
25/L
ugyanez az én problémám is :) szinte csak azok értik meg, hogy nem lehet ekkora ciciket teljesen eltakarni, akiknek szintén nagy van..
18/L
Irigykedik a barátnőd... :) Ennyi :)
Nyugodtan öltözz úgy,ahogy akarsz,hiszen úgy sem lehet vele mit kezdeni.Valaki még örül is neki,aki lát :D
Direkt dekoltáltat venni... igen, "gáz".
Tény, hogy nagy mellen még a szolidabb darabok is ordenáré módon tudnak állni,
de az, hogy egy szolidabb felsőbben is kihívóbb vagy a nagy melled miatt, nem azt jelenti, hogy "úgyis mindegy" alapon bármit felhúzhatsz anélkül, hogy "gáz" (=túl k.urvás) lenne.
Nagy mellel is lehet ízlésesen öltözni és ehhez nem kell garbó.
Nálam is ugyanez a helyzet. Nagy mellem van és picit teltebb is vagyok(nem kövér), így sokminden tűl kihívóan néz ki rajtam. Pl egy soványabb csaj ha felvesz egy olyan minit, mint én, rajta nem olyan feltűnő, nekem meg úgy néz ki, mintha kint lenne midnenem. A felsőkról ne is beszéljek, ami nem a nyakamig ér, az dekoltált.
De engem nem igazán zavar ez, mondjuk vannak cuccok amiket melóba nem veszek fel, emrt túl kihívónak érzem, de ha fogynák pár kilót( rajta vagyok) nem lenne feltűnő egyáltalán.
De, azt mondom, még midnig jobb, mintha kis mellünk lenne, nem?
én is így vagyok vele,nem értik meg hogy meleg van,az ami máson nem kihívó a nagyobb melleken feltűnik
az meg hogy fogyjon kicsit érdekes,nem minden esetben súly miatta van nagy mell,nekem pl genetika,a családomban szinten mindenkinek nagy melle van,így ha fogyok akkor sem lesz sokkal kisebb a mellem,lehet hogy ő is ilyen,ez ellen nem lehet sokat tenni
Köszönöm mindenkinek a sorstársi megértést. Tényleg nem garbóról van szó, és ízléstelen mindent mutató felsőkről, de tény, hogy nőiesen telt vagyok... A nagy mell pedig genetika nálam...
Azért mégis bántott, elgondolkodtatott a barátnőm megjegyzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!