Szerintetek is gáz dekoltált felsőt viselnem?
Figyelt kérdés
Nagy melleim vannak, ezért sokszor egy ártatlan kis felső, nyári trikó is eléggé hangsúlyozza, azt amim van. Az egyik barátnőm meg is jegyezte, hogy én állandóan kiteszem mindenem... Pedig ez nem igaz, de hát nem tudom hogy eltakarni...
24/N
2013. jún. 22. 15:04
11/13 anonim válasza:
Tegnap 16:30-as..azért nem álltad meg,hogy bántsd a kis mellűeket..köszi, nincs elég komplexusom. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bántásnak szánta...Valakinek ez, valakinek az tetszik, de engem komolyan bosszant, hogy azt hiszik, direkt mutogatom magam.
Ezt pedig ne vedd magadra, a kis mell miatt pedig ne legyen komplexusod! :)
2013. jún. 23. 18:40
13/13 anonim válasza:
Nem bántásnak szántam, tényleg, ha így érezted, bocs. Csak egyszerűen így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!