Milyen alkatú lányoknak ajánlott ez a ruha? És hány éveseknek? Randira szerintetek jó? (kép)
dehogy áll jól azoknak,akiket az első linkelt. nehogy rá hallgass!!
szerintem ő az az idióta,aki mindig ezekkel a "szép" lábakkal van elfoglalva,mert hogy neki is ilyen van.
pont,hogy a vékony,de sportos alkatú lányoknak áll,jól,hiszen nagyon kiemeli az alakot.
attól függ,hogy hova mentek randizni.
Miért ne hallgasson rám? Én is csak egy véleményt írtam, a saját álláspontomat, ahogy mindenki más is.
Véleményem szerint ugyanis nem túl esztétikus látvány egy férfiszemnek két kihegyezett pálcika látványa. Az ugyanis van a konyhában is. :D
Egy női testnek szerintem kell legyen kiterjedése, és ebbe beletartozik a formás láb is. Márpedig a kérdező által linkelt képen én csak 2 pálcikát látok. Ami nem is csoda, hiszen a modellszakmában ez az elvárás. A való életben viszont hús-vér nőre vágyik az ember fia, hacsak nem fertőzte meg a média vírusa.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pár év múlva kicsit érettebb fejjel is ducinak tartanák-e a válaszadók az általam linkelt 2 hölgyet. Ha igen, akkor Puzsér joggal ostorozza a médiát.
22/f
Hol vékony az a modell?? Mindene van..jó láb, cicik, csinos, vékony dereka..hurkákon nem jó a feszes ruha..ez a nő nem egy csontkollekció,hanem nagyon is formás.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!