Hogy tetszhetnek valakinek?
Figyelt kérdés
Gimis vagyok, egy eleg magas szinvonalu, kemeny suliban. Hogy oltozhetnek, ugy , hogy tetszek is a fiuknak, de ne csapja ki a biztositekot a tanaroknal. Az alkatom, egy kicsit molett, ehhez pl milyen cuccokat hordjak?2013. dec. 29. 20:14
1/7 anonim válasza:
A molett alkathoz futócipőt, melegítőt és irány a margitsziget meg a konditerem!
2/7 anonim válasza:
Nem! Ha ő jól érzi így magát és egészségügyi határokon belül akkor nem kell lefogynia.
3/7 anonim válasza:
sajnos már nem önmagához kell igazodnia, hanem a világhoz :)
4/7 anonim válasza:
jön a szilveszter, disznósütés..nekem félig átsütve bejönnél
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha tetszel valakinek, akkor így tetszel! Nekem is tetszik egy lány, ő sem olyan hú de vékony és ez az egyik dolog, ami megfogott! Hozzá ez a testalkat illik, lehet, hogy hozzád is!
6/7 anonim válasza:
vegyél fel egyenes szárú farmert (lehetőleg egyszínűt, koptatástól menteset), ez vékonyítja a combot. hozzá esetleg egy szolídabb magassarkút magassarkút (ne 20 centis tűsarkút), fölülre valamilyen mintás pólót (olyant, amin apróbb minták vannak). remélem tudtam segíteni :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mehetnek a bővebb fazonú, lazább tunikák vagy ruhák, cicanadrággal, fekete nadrággal. Ne vegyél fel túl feszes pólókat, inkább denevérujjú, bővebb fazonú felsőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!