Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább? Ha valakinek valami ötlete van, kérem, segítsen, mert már tényleg nem bírom tovább.
Nővéremnek 9 évig volt barátja egy srác (időközben férfi), eljegyezték egymást, összeköltöztek, lett közös cica is. Rá fél évre kb bekattant a srác, hogy ő élni akar még, és otthagyta a nővéremet. Én kapartam össze őt a padlóról. Ennek már 3 éve és azóta együtt van egy másik férfival, akivel éppen babaprojekten vannak :)
Úgyhogy kár abba kapaszkodni, hogy vele képzeltél el mindent, vele tervezted az életed. És? Ő meg láthatóan nem. Újra kell tervezni, mint ahogyan a navigációs rendszer is újratervez, amikor rossz útra tévedsz.
Kár picsogni, azzal nem jutsz előre. Az élet nem állt meg, a tiéd sem. Bár tény, hogy könnyebb az önsajnálat, mint talpra állni.
"Ő jött azzal, hogy meggondolta magát, hiányzom és szeret, augusztusban megkérte a kezem, októberben pedig ismét előjött azzal, hogy nem érzi amit kellene, ő mást akar és hagyjuk."
Összeházasodtok és azt mondja igen én is gyereket akarok, aztán megint 2 hónap múlva ja, bocs mégse...
visszajön, aztán újra lelép.
Hála Istennek, hogy most mutatta ki a foga fehérjét és nem később!
Túl értékes vagy hozzá Kérdező!
100X különb férfit érdemelsz, nem egy ilyet!
És jönni is fog, éld meg a fájdalmat és EMLÉKEZZ RÁ!
Soha többet ne akarjon semmit ez az ember Tőled.
Kitartás
Szia! 35 éves nő vagyok két gyerekkel. 25 évesen elváltam egy gyerekkel. Azt hittem, hogy soha nem fogok ebből kimászni. Majd az elmúlt 10 év alatt volt élettársi kapcsolatom is (bár csak 1 év), és 2 amolyan laza kapcsolatom. Mindegyiket megszenvedtem. Most már újra férjnél vagyok, idén babánk született. Nagyon boldog vagyok.
Mindezt azért írom le neked, hogy lásd, hogy bár 2x is voltam úgy, hogy legszívesebben meghaltam volna, ma mégis azt mondom, hogy hála Istennek, hogy úgy alakult akkor! Te is így leszel ezzel! Millió százalék! Fel a fejjel, az idő mindent megold. Annyi pasi van a világon, sokkal jobbak is. Sőt! Kitartás! Addig meg ÉLJ! Mert rövid az élet ahhoz, hogy szomorúságban éljük le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!