Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek tovább? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább? Ha valakinek valami ötlete van, kérem, segítsen, mert már tényleg nem bírom tovább.

Figyelt kérdés
Volt egy párom, 3 évig voltunk együtt, tavaly szakítottunk, azt mondta, hogy már nem érzi azt, amit kellene, majd tavasszal ismét összejöttünk, Ő jött azzal, hogy meggondolta magát, hiányzom és szeret, augusztusban megkérte a kezem, októberben pedig ismét előjött azzal, hogy nem érzi amit kellene, ő mást akar és hagyjuk. Én azóta próbálom elfelejteni, túltenni magam rajta, de cseppnyi javulást sem érzek, legszivesebben meghalnék, mert semmi kiutat nem látok és nem érzem azt, hogy én nélküle boldog leszek egyáltalán valaha. Ma komolyan gondolkodtam azon, hogy jobb lenne meghalni...én az egész életem vele képzeltem el, kitűztük a dátumot is, közös kutyánk lett és én nem tudok továbblépni. 3 hónapja próbálkozom kiadni magamból a fájdalmat, elterelni a figyelmem, dolgozni, lekötni magam, de nem megy, és egyre nehezebb és nehezebb.
2013. dec. 27. 18:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, gratulálok a kisbabához és köszönöm a választ. Jól esik olvasni olyan történeteket, amik azt mutatják, hogy végül jó lett minden. Tudom, hogy az idő mindent megold, de nekem ez már úgy fáj, hogy azt sem tudom, hova legyek...elfoglalom magam, dolgozom, tanulok, járok bulizni, barátnőkkel erre arra, de valami hiányzik, folyton az jár a fejemben, hogy de megosztanám vele az élményeimet, hogy elmesélném neki, ha valami jó vagy rossz történik velem.
2013. dec. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!