Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek a kedvencei az ilyen durva nyomasztó filmek, sorozatok annak valószínű nincs sok érzelme?
Figyelt kérdés
gondolok itt párkapcsolatra is.2013. dec. 24. 01:18
1/16 anonim válasza:
Vagy de. De konkrétan milyen nyomasztó és durva filmekre gondolsz?
2/16 anonim válasza:
hátvannak érzelmei csak kérdés miből mennyi:D
3/16 A kérdező kommentje:
pl: psycho,bates motel,hannibál,bárányok hallgatnak szóval ilyesmikre
2013. dec. 24. 01:21
4/16 anonim válasza:
milyen filmek?? mindenkire más nyomasztó
5/16 anonim válasza:
a hannibál sorozat az egyik kedvencem, és ennek ellenére elég "sok érzelmem van"
6/16 anonim válasza:
ettől még lehet valaki érzelmes, nem ettől függ
persze ismertem olyat aki rengeteg ilyet nézett és tényleg kissé depressziós hajlamú volt, de ez esetben inkább az utóbbiból következik az előbbi
7/16 anonim válasza:
ez hülyeség. az ilyenek amúgy szerintem pont az érzelmekre hatnak, szóval kell, hogy legyen érzelmed, legalább egy átlagos mértékű.
8/16 A kérdező kommentje:
nekem pl a dexter a kedvencem
2013. dec. 24. 01:27
9/16 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj drága, én tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!