Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Srácok, egy része, miért ilyen? (Homoszexuális téma)
Annyi. Ismerkedsz velük. Oké minden. Majd, leírod neki, hogy hát sokan szerelmesek beléd, stb. és akkor másnap azt látod, le is tiltott facebookról, de úgy, hogy 3hónap után, előtte való este adta meg az elérhetőségét, és nem volt annyira különleges helyzet, esetleg annyi, hogy azt írtam hogy szőke hercegnek képzeltem.. jó, lehet az nem tetszett neki, hogy a Hegylakóhoz hasonlítottam a stílusa miatt.. de igazából, több sráccal jártam így,
hogy elkezd írogatni gyakorin, s mikor előadod a tényeket, nem is ír többet. De mondtam hogy csak ismerkedek egyelőre stb. nem értem sokan miért zakanak meg? :O
Persze, én vagyok aki megzakan, hiszen egyes egyedül én akadok ki ilyeneken. Most ez a tegnapi eset, sokkal durvább volt, hiszen, előtte hónapokig, itt a gy.k-n leveleztünk regényekben stb. minden korrekt volt.
Na itt a lényeg! Már kihangsúlyoztam, hogy csak ismerkedek.
Erre, azután, általánosságban, amikor írom, hogy sokan szerelmesek belém meg ilyenek, lelépnek.. Igaz, a tegnapi eset durva volt, ugyanis azt állította az illető, hogy csak egy barátja törte fel a profilját, és ő szórakozik vele.. fura.
de a lényeg egy, nem értem egyesek kirohanásait, habár most ki beszél.. én akadok ki ilyeneken. talán, túlzottan is naiv vagyok..
"Hegylakóhoz hasonlítottam a stílusa miatt.."
Láttam egy srácot a villamoson a minap aki majdnem úgy nézett ki mint Richie Ryan a Hegylakóból.
Én se, az értelmetlen válaszokat :(
Szerencsére, már tudom, nemhogy nem egyedi az eset, hanem még az volt a fura, hogy csak most jártam így jobban "először"..
Nem teljesen. Igazából tegnap kérdeztem ezzel kapcsolatban még egy kérdést, az oldal anonimitása érdekében nem utalhatok másik kérdésre, de a Naiv voltam című kérdést is én írtam.
Meg egy kérdésnél is írtam hogy jártam, megkaptam a válaszokat, kiderült, ezerszámra van ilyen, és még az volt a "csoda" hogy csak most jártam így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!